MICRO MORNING | Yin Yoga – Yoga Nidra met cacao & microdosing

 

Yoga next level met de krachtige combinatie van deze plantmedicijnen.

Yin Yoga & Yoga Nidra verbindt lichaam en geest. Het geeft je de mogelijkheid om los te laten wat jou niet meer dient en brengt je in een diepe ontspanning.

Cacao wordt ook wel een hartopener genoemd. Het brengt je bewustzijn in het moment en in het lichaam. Het verbindt je op een liefdevolle manier met jezelf. Het versterkt daarmee het effect van microdosing en helpt je om je dieper in je Yogapractice te brengen.

Microdose Truffel met de werkzame stof Psilocybine kan je helpen om openheid te creeren en je meer in contact brengen met je intenties en levensmissie. Het helpt je om meer verbinding te voelen met jezelf en de mensen om je heen en beter in staat te zijn om in het huidige moment te leven. Het kan ervoor zorgen dat je positiever en bewuster in het leven staat. LET OP! Je gaat van een microdose niet trippen, omdat de dosis minimaal is.

Yoga + Cacao + Microdose maakt een krachtige combinatie met een verdiepende ervaring die ik graag deel.

Inhoud:
– We starten in rust en stilte met de fijne warme cacaodrank en microdosing, en laten dit zachtjes landen middels een ademoefening en meditatie.
– Vervolgens beginnen we met de Yin Yoga practice om lichaam en geest met elkaar te verbinden, zachtjes te openen en los te kunnen laten wat jou niet meer dient.
– Aansluitend volgt de Yoga Nidra sessie van zo’n 30 minuten, waarbij ik je in een diepe ontspanning breng.
– We sluiten af met een kop thee, waarbij er ruimte is om ervaringen te delen, met elkaar te verbinden en knuffels uit de delen.
– Dan is het tijd om met vernieuwde energie naar huis te gaan en alles wat zich heeft aangediend tijdens de sessie rustig te laten integreren.

Wil je na die tijd nog even kletsen, heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Je mag me altijd bellen, appen of mailen. Ik ben er graag voor je.

Tijd: 10 – 13 uur
Kosten € 66,-
Aanmelden: klik hier

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op via: info@yinlife.nl of neem een kijkje op mijn website www.yinlife.nl
Vergeet mijn mailadres niet op te slaan in je mailbox als je een kaartje koopt, om te voorkomen dat belangrijke informatie in de spam terecht komt.

Liefs Natascha

Date

27-05-2023
Expired!

Time

10:00 - 13:00

Docent

Natascha
Natascha
Email
info@yinlife.nl

Natascha Leber heeft als Maatschappelijk Werker meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en behandelen van mensen binnen de psychiatrie. Binnen haar bedrijf 'Pura Vida Lifestyle' combineert zij psychologie met Yoga, Breathwork en Lifestyle coaching. Haar doel is het creëren van rust in lichaam en geest zodat de energiebalans wordt hersteld, om zo meer voldoening en vreugde uit het leven te halen.  Ze is gecertificeerd Yogadocente en geeft les in: Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra en Aerial Yoga. Zij voltooide onder andere haar Teacher Training bij Open Yoga in Groningen en kreeg les van een van de eerstelijns assistenten van Paul Grillley, de oprichter van Yin Yoga. Een opleiding die is erkend door de internationale Yoga Alliance.  Daarnaast is Natascha gecertificeerd Breathwork professional, opgeleid bij The Breathwork Master door Kasper van der Meulen). Zij combineert ademwerk met Yoga en geeft tevens breathwork ceremonies.