Familieopstellingen en systemisch werken

MET RESPECT VOOR HET VERLEDEN JE EIGEN STAPPEN MAKEN

Familieopstellingen is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.
Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar biedt ook een sleutel tot oplossingen. We werken met opstellingen als een soort ‘foto’ vanjouw innerlijke beeld.

Te veel gevoel voor verantwoordelijkheid? Te emotioneel of gestrest? Vermijdingsgedrag? Succes of geluk niet kunnen nemen? Altijd maar zorgen en geven? Onnodige conflicten? Somber?
Vaak hebben mensen van alles geprobeerd, maar niets lijkt echt te helpen. Met de systemische manier van kijken benader je de situatie vanuit een ander perspectief, je systeem van herkomst.

Je familie is het eerste ‘systeem’ waar je onderdeel van uitmaakt. Hedendaagse knelpunten of problemen, zowel privé als op het werk, vinden vaak hun oorsprong in bewust en onbewust overgenomen gewoontes, ideeën en overtuigingen. Soms van generaties lang.
De systemische benadering kan je helpen meer je eigen weg te gaan. Resultaat, meer in je kracht komen, meer greep op je leven krijgen en meer helderheid.

Praktische informatie: 

Zondag 27 juni. 10:00 t/m 15:00. EdanZ Groningen. Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ

Kosten: Degene die een thema en/of vraag inbrengt en waar we mee zullen gaan werken betaalt voor deelname € 60,00. Representanten betalen voor deelname € 20,00.

Voor opgave of informatie: Via de inschrijfknop hiernaast (op mobiel is dat: hieronder)

of via de mail: niravodenheijer@gmail.com. Telefonisch contact en/of kennismaking vooraf is mogelijk. Voor degene die een thema en/of vraag inbrengt raad ik het aan. Het is echter niet verplicht.

Meer info: Niravo opstellingen

Tijdens deze dag is er ruimte voor twee opstellingen. Dat wil zeggen dat er twee personen zijn die een thema en/of vraag kunnen inbrengen waar we naar zullen gaan kijken. Dit doen we mede met behulp van de aanwezige representanten die de rol van iemand op zich kunnen nemen tijdens een opstelling. We doen een opstelling in de ochtend, en de tweede na de lunch.

Het blijkt vaak dat ook de representanten veel profijt kunnen hebben van de helende kracht van wat er gebeurt tijdens een opstelling en/of door een groeiend inzicht in hetgeen zich tijdens een opstelling ontvouwd.

De grote van de groep zal niet meer zijn dan 10 deelnemers. Zo kunnen we ieders grenzen en behoeftes respecteren. Je in een groep begeven heeft een meerwaarde. Zo stimuleren we elkaar en werkt het aanvullend omdat het je iets biedt wat alleen kan ontstaan in de aanwezigheid van anderen. Daarbij is de gezelligheid natuurlijk ook heel belangrijk.

De lunch bestaat uit ‘potluck’. Waarbij eenieder wat lekkers meeneemt wat we kunnen delen met elkaar. Voor thee en een heerlijke soep wordt gezorgd.

Mijn naam is Niravo den Heijer, tijdens een grensverleggende en transformerende spiritueleontdekkingsreis ben ik bij het Aumm-instituut opgeleid tot lichaamsgericht psychotherapeut en familieopsteller. Het geeft veel voldoening om de waarde van het opstellingenwerk dat ik zelf heb kunnen ervaren, nu zelf door te kunnen geven tijdens het begeleiden van anderen om meer in hun kracht te komen, meer greep op het leven, en meer helderheid te krijgen.

 

Inschrijven

Familieopstellingen en systemisch werken €20 - €60

Deelname kosten worden op de dag zelf, voorafgaand aan de workshop, afgerekend.

Beschikbaar Kaartjes: 10
Het Familieopstellingen en systemisch werken ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

27-06-2021

Tijd

10:00 - 15:00
Niravo den Heijer

Docent

Niravo den Heijer
Telefoon
06-24635364
Email
niravodenheijer@gmail.com
Website
https://www.niravodenheijer.nl/
Inschrijven