Mannencirkel

ONTDEK JE WARE KRACHT IN HET SAMENZIJN MET ANDERE MANNEN

We doen oefeningen om weer ‘uit je hoofd’ te komen en de stilte in jezelf te ontdekken. En daarmee tevens de verbinding met je lijf, gevoel en levensenergie te herstellen. Vandaaruit ontstaat er dan natuurlijkerwijs weer een ontspannen en krachtige verbondenheid met jezelf, anderen en je omgeving.

De avonden zijn ook een spiegel om jezelf als man beter te leren kennen. Mannen vinden zichzelf terug in het gezelschap van andere mannen. Door het ontmoeten van medemannen, zonder strategieën en zonder maskers, kun je op een dieper niveau je eigen mannelijkheid ervaren, en kun je andere mannen meer als broeder of vriend gaan zien, steunen en ook gesteund worden.

Mijn naam is Niravo den Heijer, na vele jaren gewerkt te hebben als militair en als professioneel brandweerman en reddingsduiker, heeft het bestaan mij een andere kant op doen bewegen. Tijdens een grensverleggende en transformerende spirituele ontdekkingsreis ben ik opgeleid tot lichaamsgericht (psycho)therapeut en begeleid ik nu andere mannen op hun reis naar een goede verbinding met hun lijf, hart en ziel. Oftewel, het belichamen van kracht, kwetsbaarheid en vertrouwen in het Man Zijn.

Praktisch:
Iedere twee weken op woensdag van 19.00 – 21.30 uur (1, 15, 29 september; 13 & 27 oktober; 10 & 24 november; 8 & 22 december)
Bijdrage: € 15,-
Opgave middels link

 

 

Datum

29-09-2021

Tijd

19:00 - 21:30
Niravo den Heijer

Docent

Niravo den Heijer
Email
niravodenheijer@gmail.com
Website
https://www.niravodenheijer.nl/
Schuiven naar boven