Home Events (Archive) - Edanz Agenda Klankreis – kalmte, ontspanning, stressverlichting

Klankreis – kalmte, ontspanning, stressverlichting

Vind rust, kalmte, ontspanning en stressverlichting te midden van de chaos van jouw daaglijkse leven.

Dus hoe werkt het?

De praktijk houdt doorgaans in dat je jezelf onderdompelt in geluiden die door verschillende instrumenten worden geproduceerd, zoals klankschalen, gongs, kristallen harp, ocean en sjamaan drums en andere percussie-instrumenten. Het zingen van mantra’s is ook erg krachtig.

Verschillende factoren dragen ertoe bij dat een klankreis u kunnen ontspannen en stress kunnen verminderen:

1) Hersengolven: Klankreizen kunnen helpen een staat van ontspanning teweeg te brengen door de hersengolfactiviteit te beïnvloeden.

2) Stressvermindering: De rustgevende geluiden en trillingen die tijdens een klankreis worden geproduceerd, kunnen helpen de niveaus van stresshormonen zoals cortisol in het lichaam te verminderen.

3) Mindfulness en focus: Als u deelneemt aan een klankbad, moet u vaak uw aandacht richten op de geluiden die worden geproduceerd. Deze mindfulness-oefening kan je helpen je geest af te leiden van stressoren en zorgen, waardoor je een gevoel van kalmte en rust kunt ervaren.

4) Lichamelijke ontspanning: De trillingen die door instrumenten tijdens een klankbad worden geproduceerd, kunnen diep in het lichaam doordringen, waardoor de spieren worden ontspannen en de fysieke spanning wordt verlicht.

5) Het loslaten van emotionele blokkades: Bepaalde frequenties en trillingen kunnen helpen emotionele blokkades op te heffen en emotionele genezing te bevorderen.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten op de klankreis!

Groeten,

Hanna

Datum

20-06-2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Docent

Hanna van der Stok
Hanna van der Stok
Email
info@inscaping.nl
Website
http://inscaping.nl