Home Events (Archive) - Edanz Agenda Kennismaking Ademwerk (open workshop Community Event)
jozien

Kennismaking Ademwerk (open workshop Community Event)

Kennismaking Ademwerk voor Transformatie door Jozien Elgershuizen – op donatie-basis – onderdeel van het EdanZ Community Event van zondag 26 mei. Deze workshop is van 17.15-17:45, toegankelijk voor iedereen. Opgave is niet nodig. Volledig programma:  https://edanzagenda.nl/events/edanz-community-event/

Wil jij meer balans, veerkracht en/of verbinding voelen? Heb je wellicht al meerdere dingen geprobeerd op het gebied van gezondheid & welzijn, maar nog niet (helemaal) gevonden wat je nodig hebt? Of ben jij gewoon nieuwsgierig naar ademwerk? Tijdens het Community Event laat ik je graag kennismaken met ademwerk. In de workshop ga ik in op het verband tussen jouw ademhaling en jouw staat van zijn op mentaal/fysiek/emotioneel/zingeving of spiritueel vlak. Daarbij kijken we ook naar hoe jij jouw staat van zijn kan beïnvloeden en veranderen door ademwerk. Ik wil je uitnodigen om daarvoor ook een aantal oefeningen met mij te doen en zo te onderzoeken wat een kleine verandering in jouw ademhaling al kan betekenen voor jou.

Zelf ben ik al meer dan 10 jaar bezig met mindfulness en ademhalingsoefeningen wat mij helpt bij mijn astma en als HSP. Ik heb een basis in Andragogiek (/HRD) en werkervaring op het gebied van vitaliteit en re-integratie. Het was daarom een logische stap voor mij om ongeveer 3 jaar geleden een 2-jarige ademopleiding te gaan doen. Door ademwerk heb ik fysieke en mentale spanningen verder kunnen oplossen waardoor ik meer ruimte heb gekregen, een stevigere verbinding met mijzelf heb kunnen ontwikkelen en mijn balans beter kan bewaken.

Als ademtherapeut heb ik al veel vrouwen en mannen begeleid op weg naar onder andere meer ontspanning, rust in het hoofd, ruimte (mentaal en fysiek), verbinding met zichzelf, energie, zelfvertrouwen en aarding. Wil jij dit ook? Doe dan mee met de workshop Ademwerk voor transformatie en maak kennis met ademwerk!

Liefs,
Jozien

https://www.chooseyourway.eu
https://www.instagram.com/jozien_e

Datum

26-05-2024
Verlopen!

Tijd

17:15 - 17:45

Docent

Jozien Elgershuizen
Jozien Elgershuizen
Telefoon
06-28259161
Email
jozien@chooseyourway.eu
Website
https://www.chooseyourway.eu/about

Ik ben Jozien Elgershuizen en 40 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Groningen. Onder de naam Choose Your Way verzorg ik begeleiding op het gebied van Human Resource Development. Als sensitieve professional kan ik mijn kwaliteiten (zeer betrokken, creatief, gedreven, sociaal) goed inzetten voor de begeleiding van ieder die graag wil werken aan haar/zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.