‘Just’ Breathe – verbonden adem, cacao en microdosing

Het magische verbonden ademen, cacao & microdosing.

Verbonden ademtechnieken kunnen behoorlijk uitputtend zijn en een aanslag zijn op je lijf. Met de ademtechniek die ik gebruik tijdens mijn sessies, ben je niet urenlang aan het overademen. Ik breng jou in zo’n 20 minuten naar hetzelfde punt van release.
​De verbonden ademhaling is een krachtige tool om los te laten wat jou niet meer dient. Je komt meer in verbinding met jezelf en het kan je nieuwe inzichten geven.
Cacao wordt ook wel een hartopener genoemd. Het brengt je bewustzijn in het moment en in het lichaam. Het verbindt je op een liefdevolle manier met jezelf.

Microdosing van psilocybine truffels helpt je om meer verbinding te voelen met jezelf. Het brengt jou meer in contact met je intenties en levensmissie.
LET OP! Je gaat van een microdose niet trippen, omdat de dosis minimaal is. Je kunt het als optie gebruiken. Niks is verplicht. Gebruik je medicatie, heb je medische klachten, psychische klachten of ben je zwanger informeer dan eerst met je arts of intensief overademen en microdosing voor jou geschikt is op dit moment.

Ademen met cacao & microdosing verdiept het effect van de ademhalingstechniek en tegelijkertijd helpt de ademhaling om het effect van deze plantmedicijnen te vergroten. Een magische combinatie.

Inhoud
– We starten met de heerlijke warme cacaodrank en microdosing. Een moment in rust en stilte.
– Vervolgens beginnen we met lichaamsoefeningen en ademtechnieken om openheid te creëren in het lijf en ruimte voor de adem.
– Dan is het tijd voor de verbonden ademsessie van zo’n 20 minuten, waarbij de intensiteit van de ademhaling langzaam wordt opgebouwd naar krachtig en intensief ademen.
– Na het intensief ademen is er voldoende ruimte om in alle rust bij te komen, te voelen & te ervaren.
– We sluiten af met een kop thee, waarbij er ruimte is om ervaringen te delen, met elkaar te verbinden en knuffels uit te delen.
– Dan is het tijd om met vernieuwde energie naar huis te gaan en alles wat zich heeft aangediend tijdens de sessie rustig te laten integreren. Wil je na die tijd nog even kletsen, heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Je mag me altijd bellen, appen of mailen. Ik ben er graag voor je.

Aanmelden via onderstaande link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-just-breathe-verbonden-adem-cacao-microdosing-569766636347

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op via: info@puravidalifestyle.nl of neem een kijkje op mijn website www.puravidalifestyle.nl
Vergeet mijn mailadres niet op te slaan in je mailbox wanneer je een kaartje hebt gekocht, om te voorkomen dat belangrijke informatie in de spambox terecht komen.

Datum

07-05-2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:30

Bijdrage

€44,00
Natascha

Docent

Natascha
Email
info@yinlife.nl

Natascha Leber heeft als Maatschappelijk Werker meer dan 10 jaar ervaring in het coachen en behandelen van mensen binnen de psychiatrie. Binnen haar bedrijf 'Pura Vida Lifestyle' combineert zij psychologie met Yoga, Breathwork en Lifestyle coaching. Haar doel is het creëren van rust in lichaam en geest zodat de energiebalans wordt hersteld, om zo meer voldoening en vreugde uit het leven te halen.  Ze is gecertificeerd Yogadocente en geeft les in: Yin Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra en Aerial Yoga. Zij voltooide onder andere haar Teacher Training bij Open Yoga in Groningen en kreeg les van een van de eerstelijns assistenten van Paul Grillley, de oprichter van Yin Yoga. Een opleiding die is erkend door de internationale Yoga Alliance.  Daarnaast is Natascha gecertificeerd Breathwork professional, opgeleid bij The Breathwork Master door Kasper van der Meulen). Zij combineert ademwerk met Yoga en geeft tevens breathwork ceremonies.