Training Herstelacademie | Jezelf ontmoeten waar je bent

Wil je meedoen aan deze training, dan kun je je hier opgeven.

In een herstelproces, na ontwrichtende ervaringen, verandert er veel. Vaak vraagt herstel om een heroriëntatie, omdat wat we dachten over onszelf te weten niet meer klopt.

In ‘Jezelf ontmoeten waar je bent’ word je uitgenodigd om vanuit eerlijkheid met compassie naar jezelf te kijken. Waar je sta je op dit moment? Hoe is je gezondheid nu? Waarin voel je je sterk, waarin voel je kwetsbaar? Waar liggen je kwaliteiten op dit moment? Mogelijk zijn er activiteiten, mensen of persoonlijke eigenschappen weggevallen of bijgekomen: wat betekent dat voor je? Je verkent hoe je nu naar jezelf kijkt en hoe je de houding van je omgeving ervaart.

De volgende stap is te onderzoeken wat je nodig hebt om in een positieve ontwikkeling te komen. Hoe zou je je willen voelen? Misschien is er een verlangen of een inspiratie wakker geworden, of wil je dat juist wakker maken. Ook onderzoeken we wat je zelf kunt doen een stap in die richting te nemen.

In de training wordt gewerkt met geleide meditatie, creatieve technieken, dialoog en het uitwisselen van ervaringen, symboliek en (meditatieve) beweging. Ook is er uitleg over en oefeningen voor ondersteuning van het zenuwstelsel in een herstelproces.

Duur: 9 x dinsdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur 

Wil je meedoen, dan kun je je hier opgeven. Deelname is gratis.

Start: dinsdag 20 september

1. di 20 september
2. di 27 september
3. di 4 oktober
4. di 11 oktober
(di 18 oktober is herfstvakantie)
5. di 25 oktober
6.di 1 november
7. di 8 november
8. di 15 november
9. di 22 november

 

Trainer: Marion Wiering 

Datum

11-10-2022

Tijd

13:30 - 16:00
Categorie
Marion Wiering

Docent

Marion Wiering
Email
marion.wiering11@gmail.com