Module Herstelacademie | Je hart vinden

Deze module bouwt voort op de module Jezelf ontmoeten waar je bent.

De vaardigheden uit die module krijgen een verdieping.

Je hart vinden gaat over wat wezenlijk voor je is. Dat kan iets met werk zijn, een persoonlijke ontwikkeling die je aan wilt gaan of iets wat je in de wereld wilt zetten.

In het eerste deel ligt de focus op je verlangen helder krijgen. Dat doen we door te werken met de felt sense, meditatie, werken met symboliek en energie en via uitleg over relevante thema’s.
Het tweede deel van de module gaat over dit in de wereld zetten: hoe zou je je willen voelen, wat houdt je daarin tegen, wat is nodig om daar toch te komen en wat ga je praktisch doen. Er is ook aandacht voor realistisch zijn, door beter te leren voelen wat echt kloppend is voor jou: wat kun je aan, wanneer mag je jezelf meer uitdagen en wanneer is meer rust nodig. Ook kijken we naar hoe je zo’n beslissing neemt.
In het derde deel onderzoek je de kwaliteiten die je hierbij kunnen helpen en gaan we in op praktische zaken als plannen, echt doen en omgaan met discipline.

Duur: 3 maanden. Je kunt ook een kort onderdeel doen.
Start: maandag 13 september, 13.30 – 16.00 uur (van 13 september t/m 13 december, niet op 18 okt ivm herfstvakantie)

Trainers: Sarah Lewis & Nynke van der Hoek

 

De herstelacademie bij Edanz is een plek om tot jezelf te komen en waar je kunt werken aan je eigen herstel. Lees hier meer over de Herstelacademie en hoe je mee kunt doen.

Datum

13-12-2021

Tijd

13:30 - 16:00
Categorie
Nynke van der Hoek & Sarah Lewis

Docent

Nynke van der Hoek & Sarah Lewis
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
http://www.edanz.nl
Schuiven naar boven