Intuïtief Bekrachtigen

Deze inspiratiemiddag deel 2, gaat over in je kracht staan en je zielstaak leven. Het neutraliseren van gevoelens, patronen en overtuigingen en in contact zijn met jou als bron. Hier leg ik deze dag meer over uit.
In deel 2 gaan we nog meer de verdieping in en gaan we heelheidsbewustzijn ervaren. Velden en lagen openen waar we willen zijn, dat wat we willen leven. Daar waar we al compleet zijn, vanuit de bron.
Wanneer we goed afgestemd zijn op onszelf en op de bron, waar we helemaal oké zijn, lekken we veel minder energie en zijn we verbonden met levensenergie. Hierdoor kun je meer genieten en ervaar je meer plezier. Ook ga je door de oefeningen deze dag waarnemen wat van jou is en wat van een ander is. Je leert letterlijk (aan)voelen en je intuïtie te versterken. We bekrachtigen onze bron-energie en laten het oude niet werkende los.

Informatie

Als mensheid zijn we een grote bewustzijnsverschuiving aan het maken. Deze verschuiving vindt plaats door meer te gaan leven vanuit ons kosmische, ook wel ware zelf in plaats vanuit het ego. Jij maakt deel uit van een groter geheel en mag je weer terug herinneren wat je hier te doen hebt. Dit proces herken je wellicht of misschien een klein beetje of nog helemaal niet. Oorspronkelijke kracht staat nauw in verbinding met geboorte van leven en creëren. Jij vervult een belangrijke rol in deze tijd en het is de tijd om te gaan staan, je plek in te nemen, je ware potentieel te leven. Er is beweging nodig om vooruit te komen en om voluit te leven. Deze dag staat in het teken van beweging! Als je voelt dat het nu tijd is om iets te gaan doen maar je weet nog niet zo goed wat of waar? Begin ergens en zorg dat je er 20 maart bij bent.
Steeds meer mensen ontdekken hun kracht en gaan staan voor dat wat ze belangrijk vinden. Hoe gaaf is het als je jouw intuïtie leert te gebruiken zodat mogelijkheden zich aandienen en je in vertrouwen en kracht de mens kunt zijn wie je werkelijk bent. En ieder mens kan voelen en heeft intuïtie, we zijn hier alleen ver van afgedreven. En toch is intuïtie onze ware natuur. Ben je benieuwd wat intuïtie is? En hoe jij het kan ervaren en in kan zetten als krachtbron? De frequentievelden verstevigen en verankeren in jezelf? Maak jij jezelf af en toe nog kleiner maar weet je dat er meer in je zit? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden jij omvat? Dan is deze middag een aanrader. Het voelt als zo belangrijk om dat wat we ooit zijn kwijt geraakt weer terug te vinden en te verankeren in onszelf, zodat het leven niet in een oogwenk of met veel ongemak voorbij gaat. Zodat het leven meer gaat stromen en je neutraler kunt staan in het leven en in jezelf hier op aarde. Zodat we stormen kunnen passeren en we de weg vrij maken voor onze kinderen en de wereld.

Afstemmen op jezelf en het leven

Door het leven heen stemmen we ons af op van alles en nog wat, vaak stemmen we ons af op wat er buiten ons plaats vindt. We laten ons informeren door adviseurs, artsen, fysiotherapeuten, docenten, Google en nog heel veel meer informatiebronnen die heel handig en waardevol kunnen zijn. Maar hoe mooi zou het zijn als je de informatie vanuit jezelf laat komen? Dat je informatie hebt die niemand anders heeft en dat jij weet wat er nodig is om te doen in heel veel situaties? Jezelf als waardevolle informatiebron ervaren en van hieruit de regie nemen, keuzes maken en in je kracht gaan staan. Hoe mooi zou het zijn als je afgestemd bent op jezelf en het leven. Op dat wat jezelf waarneemt en kunt (aan)voelen, dat is magie en dat is tevens de kracht die jij mag terug vinden maar bovenal terug mag herinneren. Woorden leggen niet alles uit wat we ervaren, er zijn vaak meer mogelijkheden dan woorden. En die mogelijkheden ga je op deze dag ervaren. Door te doen, door te spreken, door te zijn en door te verbinden.

Praktisch

Deze middag staat in het teken van verbinding, energie en inspiratie. Aan de hand van een lezing, oefeningen en meditaties leer je intuïtie te ervaren en geef je hier vorm aan.

Tijdens deze dag behandelen & ervaren we de volgende thema’s:

  • Intuïtief waarnemen
  • (Lichaams) Bewustzijn
  • Je ontdoen van negatieve overtuigingen en programmeringen
  • Je zielsmissie lopen

Het is nu tijd

Het is tijd om te gaan staan in je kracht, nieuwe verbindingen te leggen en te verankeren in jezelf. Verbindingen die werkend en behulpzaam voor je zijn, los van oordelen en niet werkende overtuigingen. Je mag de heelheid in jezelf gaan belichamen en gaan zien en vanuit hier gaan staan. Jouw pad gaan lopen en je eigen kleur bekennen. Voel je dat het nu tijd is? Jouw tijd? Welkom!

Meedoen

11 juni van 13:00 tot 16:45 uur

Thee en lekkers is aanwezig
Je bent welkom in Edanz in Groningen
De investering bedraagt: € 45,00 euro
Deze middag wordt gegeven door Stefanie Kaiser

Aanmelden: stefanie@stefaniekaiser.nl

Meer info: www.stefaniekaiser.nl

 

Datum

11-06-2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:45

Bijdrage

€45,00
Stefanie Kaiser

Docent

Stefanie Kaiser
Email
stefanie@stefaniekaiser.nl
Website
https://www.stefaniekaiser.nl/