Introductieweek Herstelacademie | Wegwijzer voor slapen

Ervaar jij moeite met slapen, lig je soms urenlang te piekeren, of kun je je telefoon maar niet wegleggen? Ben je op zoek naar lotgenoten en wat handvatten om beter te kunnen slapen? Geef je dan op voor deze herstelgroep.

Aan de hand van “Headspace: A Guide To Sleep” delen we onze ervaringen over de verschillende thema’s binnen het onderwerp ‘Slapen’, en gaan we aan de slag met wat oefeningen. Je hoort welke misvattingen er bestaan en krijgt handige tips. Ter afsluiting volgt steeds een geleide ontspanningsoefening.

Opgave
Let op: ivm beperkt plek is het belangrijk om je van tevoren op te geven. Dat kan HIER of via de knop hiernaast (op mobiel naar beneden scrollen).

 

Datum

30-01-2023

Tijd

11:00 - 12:00
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op