Introductieweek Herstelacademie | Thuiskomen in jezelf

Verlang je ernaar om je echt thuis te voelen in jezelf? De staat van je zenuwstelsel speelt hier een grote rol in. Een gezond zenuwgestel geeft de veerkracht die nodig is om bij jezelf te blijven temidden van alles wat het leven je brengt.

Ontwrichtende ervaringen laten hun sporen na in je lichaam en zenuwgestel. Bij een overbelast zenuwgestel is het moeilijker om ervaringen te verwerken, wat een basisgevoel van veiligheid bemoeilijkt.

De training ‘Thuiskomen in jezelf’ is gericht op een reset van je zenuwstelsel, waardoor je kunt beginnen met je thuis te voelen in jezelf. Daarvoor werken we met EFT (Emotional Freedom Techniques) en het Polyvagaal model van Stephen Porges.

Zo’n reset gaat in kleine stappen, waarvan het effect vaak direct te voelen is.

In dit trainingsblok oefenen we veel in tweetallen met de basistechniek. Er is per tweetal een assistent aanwezig om je door het proces te begeleiden. Je leert vertrouwd te raken met de techniek zodat je die thuis op jezelf kunt toepassen.

Voor wie?
Deze training kan fijn zijn voor jou als je bepaalde terugkerende patronen in jezelf herkent die lastig te doorbreken zijn. Je krijgt tools waarmee je direct aan de slag kunt om heel gericht je eigen specifieke patronen op te sporen en los te laten.

Praktische informatie
Introductieworkshop: woensdag 1 februari van 13.30 – 14.30 uur

Training: 6 x donderdag 13.30 – 16.00 uur
Start: do 9 februari

Opgave
Let op: in verband met beperkt plek is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan HIER of via de knop hiernaast (op mobiel naar beneden scrollen).

Datum

01-02-2023

Tijd

13:30 - 14:30
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op