Introductieweek Herstelacademie | Jezelf ontmoeten waar je bent

In een herstelproces, na ontwrichtende ervaringen, verandert er veel. Vaak vraagt herstel om een heroriëntatie, omdat wat we dachten over onszelf te weten niet meer klopt.

In ‘Jezelf ontmoeten waar je bent’ word je uitgenodigd om vanuit eerlijkheid met compassie naar jezelf te kijken. Waar je sta je op dit moment? Hoe is je gezondheid nu? Waarin voel je je sterk, waarin voel je kwetsbaar? Waar liggen je kwaliteiten op dit moment? Mogelijk zijn er activiteiten, mensen of persoonlijke eigenschappen weggevallen of bijgekomen: wat betekent dat voor je? Je verkent hoe je nu naar jezelf kijkt en hoe je de houding van je omgeving ervaart.

De volgende stap is te onderzoeken wat je nodig hebt om in een positieve ontwikkeling te komen. Hoe zou je je willen voelen? Misschien is er een verlangen of een inspiratie wakker geworden, of wil je dat juist wakker maken. Ook onderzoeken we wat je zelf kunt doen een stap in die richting te nemen.

In de training wordt gewerkt met geleide meditatie, creatieve technieken, dialoog en het uitwisselen van ervaringen, symboliek en (meditatieve) beweging. Ook is er uitleg over en oefeningen voor ondersteuning van het zenuwstelsel in een herstelproces.

Wanneer?
Introductieworkshop: dinsdag 31 januari van 15.00 tot 16.00 uur
Start training: dinsdag 9 mei van 13.30 – 16.00 uur, 9 bijeenkomsten
Trainers: Marion Wiering en Marlous Langeland

Opgave
Let op: in verband met beperkt plek is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan HIER of via de knop hiernaast (op mobiel naar beneden scrollen).

Datum

31-01-2023

Tijd

15:00 - 16:00
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op