Introductieweek Herstelacademie | Introductie Jezelf inzetten

Dit is een training waarin je open en vrij kunt onderzoeken welke talenten je in zou willen zetten, welke inspiratie je in de wereld wilt zetten en hoe dan. En meer concreet: wat een match kan zijn met een bijdrage leveren aan de herstelacademie.

Voor sommige mensen ligt het begeleiden van een groep of een andere manier van ‘werken met mensen’ dichtbij. Voor anderen ligt het meer op het gebied van organiseren, dingen in beeld brengen, schrijven, een netwerk opbouwen…

De training is vrijblijvend. Lijkt het je fijn om dit te onderzoeken dan kun je meedoen en na afloop van de training of je hier een vervolg aan wilt geven. Het kan lastig zijn om van tevoren al te zien welke kant het opgaat. Dat is juist waardoor het fijn is om vrije ruimte te voelen voor onderzoek en experiment.

Trainers
Marion Wiering en Tinus de Vegt geven de training. Zij helpen je om je talenten en inspiratie op te graven of meer te erkennen, tot expressie te brengen. Ze geven handvatten om dat een concrete vorm te geven en vervolgens in de wereld te zetten. Marion en Tinus weten goed wat er te doen is waardoor je wat je leert in de training direct praktisch kunt toepassen.

WANNEER
Introductieworkshop: 2 februari 15.00 – 16.00 uur

Training: drie keer op donderdag van 14 tot 16, start 30 maart.

OPGEVEN VOOR DE INTROWORKSHOP
Let op: in verband met beperkt plek is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan HIER of via de knop hiernaast (op mobiel naar beneden scrollen).

Datum

02-02-2023

Tijd

15:00 - 16:00
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op