Introductieweek Herstelacademie | Introductie Energy yoga bij herstel

Energy Yoga ondersteunt je in het beter leren kennen en voelen van je lichaam. Je leert beter je grenzen kennen zodat je deze in het leven van alledag goed kunt aangeven. Ook word je uitgenodigd om meer vanuit je hart te leven en vaker stil te staan bij wat jou ontspant en wat jou plezier brengt. Hierdoor creëer je nieuwe mogelijkheden en kom je meer los van oude patronen en oud gedrag wat vaak niet helpend voor je is.

In plaats van met de buitenkant bezig te zijn en te oordelen over hoe je eruit ziet of wat er anders zou moeten, ga je ervaren hoe het is om je van binnen uit met jezelf te verbinden, wat meer balans, rust en veerkracht geeft.

Energy yoga is een vorm van yoga waarbij we werken met Yin flows, Yin Yoga en relaxing. Je hoeft niet lenig te zijn – dat kun je natuurlijk wel worden, maar dat is niet een doel. Doordat je verschillende yoga houdingen leert kennen, zul je merken dat het bindweefsel verbetert. Bindweefsel is het zachte skelet die de spieren, zenuwen en pezen met elkaar verbindt. Hoe ouder we worden, hoe meer stress we hebben en hoe meer trauma we opslaan, hoe strakker het bindweefsel wordt en hoe stijver we ons voelen. Met de Yin Yoga als onderdeel van de Energy yoga zorg je ervoor dat er ruimte komt voor herstel en genezing van je bindweefsel.

Tijdens de lessen werken we met verschillende, verdiepende thema’s.

Wanneer:

Introductieworkshop: donderdag 2 februari van 11.00 – 12.00

Training: zes keer op donderdag van 10.00 – 12.00, start 16 februari

Opgave voor de introductieworkshop
Let op: in verband met beperkt plek is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan HIER of via de knop hiernaast (op mobiel naar beneden scrollen).

Datum

02-02-2023

Tijd

11:00 - 12:00
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op