Introductieweek Herstelacademie | Introductie Art Journaling

Art journaling is een kunstzinnige en creatieve manier om dieperliggende ervaringen, verlangens en kennis over jezelf te onderzoeken en tot expressie te brengen. Vertragen, voelen en verbeelden helpen je om je eigen wereld voor jezelf te openen. Je kunt onbewuste lagen beter bereiken, doet energie op en krijgt inspiratie vanuit een diepe bron in jezelf.

Tijdens de zes bijeenkomsten gaan we samen technieken en thema’s onderzoeken. Eigen inbreng is welkom.

Wanneer:

Introductieworkshop: zaterdag 4 februari 10.00 – 11.30 uur

Bijeenkomsten: 6x op zaterdagochtend van 10 – 13 uur elke 14 dagen

Deze Art Journaling bijeenkomsten vallen onder de categorie van herstel werkgroep. Werkgroepen worden door vrijwilligers gefaciliteerd en deelnemers betalen een eigen bijdrage van 15 euro per zes keer (dat is 2,50 per bijeenkomst). Als dit bedrag een belemmering is om mee te doen, kun je dat in het formulier aangeven en ben je nog steeds van harte welkom om mee te doen.

Opgeven voor de introductieworkshop
Let op: in verband met beperkt plek is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan HIER of via de knop hiernaast (op mobiel naar beneden scrollen).

Datum

04-02-2023

Tijd

11:00 - 12:00
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op