Introductieweek Herstelacademie | Intro Herstelacademie

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de herstelacademie – en naar zichzelf! –  organiseert Sedna Herstelacademie op maandag 30 januari een introductieworkshop over de herstelacademie. Kom kennis maken, doe inspiratie op en voel je welkom om mee te doen!

 

WAT IS EEN HERSTELACADEMIE?

Voor veel mensen is het lastig om een weg te vinden in de huidige drukke en veeleisende samenleving. Ontwrichtende ervaringen zoals psychische problemen, ziekte, grote veranderingen of een disbalans in je fundament kunnen hier nog een schepje bovenop doen. Ze kunnen ervoor zorgen dat we het contact met onze eigen krachtbronnen verliezen.

Ben jij het contact met je eigen krachtbronnen kwijt? Of heb je dat contact misschien nooit goed opgebouwd? Vaak ontstaat dan behoefte aan herstel. Er ontstaat behoefte aan een heroriëntatie op wat belangrijk is, in een positieve ontwikkeling komen en komen tot een nieuwe balans. 

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. 

De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning. We werken met subtiele lichaamsgerichte werkvormen, dans en beweging, meditatie, creativiteit en dialoog.

Tijdens de introductieworkshop maak je kennis met een aantal trainers, de werkwijze, kun je ervaren wat we doen en onderzoeken of het iets voor je is.

Opgave
Let op: in verband met beperkt plek is het belangrijk dat je je van tevoren opgeeft. Dat kan HIER of via de knop hiernaast (op mobiel naar beneden scrollen).

Datum

30-01-2023

Tijd

13:30 - 14:30
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op