Introductie Herstelacademie

Heb je een intensieve tijd achter de rug, voel je je afgesneden van jezelf en van wat het leven zinvol maakt en kleur geeft? Verlang je ernaar weer te durven dromen, je potentie en het plezier daarin te herontdekken? Wil je verder kijken dan symptomen en praktische problemen? Dan is het aanbod van de Herstelacademie misschien iets voor jou.

De Herstelacademie bij Edanz is een plek om tot jezelf te komen, op avontuur te gaan en je eigen pad te ontdekken. We bieden ruimte voor groei aan mensen in een herstelproces, zoals na een ontwrichtende ervaring of een periode van psychische problemen. Je kunt weer gaan voelen dat je er toe doet en dat je mogelijkheden hebt.

Van maandag 5  september t/m zaterdag 10 september is er gelegenheid om kennis te maken met de mensen en het aanbod van de herstelacademie. Tijdens deze introductiebijeenkomst vertellen we je alles over de visie achter de Herstelacademie, hoe het werkt en hoe je mee kunt doen.

Opgave voor de introductieweek kan hier

Date

05-09-2022
Expired!

Time

14:00 - 15:00
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.