Informatieavond Vision Quest – Women into the Wild

Vrouwen! ….(en partners)
Voel je al een tijdje de roep om een Vision Quest te gaan doen? Ben je nieuwsgierig, voel je een JA of twijfel je?
In deze bijeenkomst verbinden we ons met het energie veld van de Vision Quest. Je krijg informatie en er is ruimte om vragen te stellen. Alles wat jij nodig hebt om goed te kunnen voelen of jij volgend voorjaar naar Vision Quest Kreta of in de zomer mee wil op Vision Quest in Lapland.
De wildernis in Kreta en Lapland wachten op jou, diegene die de roep van de ziel hoort.
De roep om je terug te trekken uit het dagelijkse leven en de wildernis in te gaan. Daar waar de stilte intens is en waar we helemaal terug gaan naar onze basis, naar wie jij ten diepste bent. Daar waar jij 4 dagen en 4 nachten in afzondering, vastend met een tarp ter beschutting, jouw reis met jezelf maakt met de natuur als gids. Jouw offer in dienstbaarheid aan jouw ziel.

De Vision Quest, een ritueel dat door de tijden heen in inheemse bevolkingsgroepen wordt gebruikt om een levensfase af te ronden en in te luiden, te markeren. Een transformatie proces, diepgaand tot in je DNA.

Je bent welkom!!
Alle liefs,
Aniet en Hanna
Vanaf 19.15 staat de thee en koffie klaar
Bijdrage: een donatie vinden we fijn

Date

10-11-2022
Expired!

Time

19:30 - 22:00

Docent

Aniet en Hanna
Aniet en Hanna
Email
info@freeyournature.nl

Wij zijn Aniet Langeveld en Hanna van Ebbenhorst Tengbergen. In 2016 maakten wij de diepste reis naar onze ziel, de Vision Quest. In Frankrijk onder begeleiding van Soulquest. Het jaar daarna waren we beiden teamlid en mochten we van de andere kant ervaren hoe magisch en transformerend de reis is van mensen die op Vision Quest gaan. Teamlid zijn in het Vision Quest veld is een intense ervaring, die bijna met geen pen te beschrijven is. De fundamentele transformatieprocessen die mensen doormaken, het licht in iemands ogen als hij terug keert van zijn plek in de natuur. Dat is magisch! Daar worden wij intens bevlogen en gelukkig van! Het Vision Quest veld is voor ons zo “thuis komen” en het framework van deze Rite of Passage is ons inmiddels heel bekend. Onze passie en verbinding met de natuur en de rites of passage, komen naar voren in onze missie. De missie om mensen werkelijk bij zichzelf te brengen, naar wie zij ten diepste zijn. En die diepgevoelde missie drijft ons om nu in 2022 Free Your Nature op te richten. Onze samenwerking waarin we  Vision Quests en andere bezielde reizen in de natuur aanbieden.  Wij zoeken plekken waar de natuur tot je spreekt, waar je stil kan vallen met jezelf en  de verbinding met mystieke velden gemakkelijk te maken is. Allemaal om jou de mogelijkheid te bieden om diep in contact met jezelf te komen.  Er valt zo veel over ons te vertellen. Maar leuker vinden we het om je in “real life” te ontmoeten! Welkom!