India Concert

RAGAMALA-NADA-YOGA-GRONINGEN

INDIA-CONCERT: Bauls

Goutam Das Baul dotara, ektara, kamok, gungaroo en zang
Swapan Das Bairagya dotara, kamok, dugi, manjira en zang
Gopinath Das Bairagya mridangam

Zondagmiddag 2 juni 15.00 uur
Locatie: EdanZ Groningen
Entree: E 20,00 en met korting
Info: Klaas Bouma 06-18785352

Artists profile:

Goutam Das Baul heeft eerder opgetreden bij Ragamala Nada Yoga Groningen en we herinneren ons het prachtig optreden met geweldige en soms onvergetelijke melodieën. Niet Indiaas klassiek maar ‘folk’ met alle passie die je maar kunt voorstellen. Bauls zijn spirituele guru’s die al 600 jaar levenslessen verspreiden middels hun bezielde liederen. Belangrijke kernwaarden van de Bauls zijn respect, gelijkheid en tolorantie. Bauls stellen dat je de ware god niet zult vinden in de tempel, kerk of moskee maar dat jet die moet zoeken in je eigen hart. Deze zoektocht is hun levensdoel.

De akoestiek in de zaal van EdanZ is uitstekend en geluidsversterking is onnodig. EdanZ is een stichting die een lagere school exploiteert voor allerlei activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling, waar India concerten goed passen.

De kaartverkoop zal via de site van Ragamala lopen en voorafgaand aan het concert betaald worden, alleen in overleg afwijkend.
We zien jullie graag bij dit India concert bij:
EdanZ, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen.

Via de site van Ragamala-Nada-Yoga-Groningen en die van EdanZ kun je binnen een aantal dagen kaartjes kopen voor het concert. Studenten kunnen korting krijgen met de voorwaarde dat zij een studentenkaart voor binnenkomst laten zien. Vrijwilligers 10 Euro.
www.ragamala-nada-yoga.nl

Tickets: https://www.ragamala-nada-yoga.nl/tickets/
Ook informatie via Klaas Bouma 06-18785352 of klaasbou@gmail.com

Datum

02-06-2024

Tijd

15:00 - 17:00

Bijdrage

€20,00
Categorie

Docent

Klaas Bouma
Telefoon
06-26474577
Email
klaasbou@gmail.com