Holistic Pulsing & polariteitsmassage

voor vrijwilligers Edanz & deelnemers Herstelacademie
met Nynke van der Hoek

 

Zit je in een herstelproces en wil je je lichaam en voelen meer betrekken bij je ontwikkeling? Holistic pulsing en polariteitsmassage zijn vormen van energetische massage. Je kunt gaan voelen wat in je leeft, spanningen loslaten en dieper in je lichaam zakken. De kracht van pulsing en polariteit zit in de zachtheid van de manier van werken en in de vriendelijke houding naar wat voorbij komt. Het heeft veelal een diep ontspannende en koesterende werking.

Holistic pulsing is een ritmische, dynamische massagevorm. Je ligt gekleed op de behandeltafel en wordt door mijn handen bewogen op een wiegende manier. Daarbij stem ik me af op jouw ritme. De bewegingen kunnen klein of groot zijn en ook golven, strekkingen en mobilisaties bevatten.

Polariteitsmassage vormt een een brug tussen subtieler energetisch werk en zachte massage zonder druk uit te oefenen. De massage verbindt polariteiten in het lichaam zoals hoofd, buik en voeten en verbindt innerlijke processen zoals denken, voelen en gronden.

Pulsing en polariteit gaan over de kleding heen. Je trekt alleen je schoenen uit en doet zaken als sieraden en riem af. Het is fijn om wat losser zittende kleding te dragen.

Een afspraak kost € 8 en duurt een uur. Dat is inclusief een kort voorgesprek en naliggen na afloop.

Elke woensdag van 10 – 12.15 uur

Maak hier gelijk een afspraak!

Datum

29-06-2022

Tijd

10:00 - 12:15
Nynke van der Hoek

Docent

Nynke van der Hoek
Telefoon
06 41306772
Email
nynkevdhoek@gmail.com
Website
http://nynkevanderhoek.nl