Het levende water medicijn

Mooi mens,

We nodigen je van harte uit voor ‘Het Levende Water Medicijn’: een prachtige ceremoniële reis op zaterdag 4 juni tijdens Pinksteren om bewust stil te staan en verbinding te maken met het fysieke water in ons lichaam. Het water in ons lichaam is nauw verbonden met onze emoties en natuur als voelende wezens. Tijdens deze avond zullen we de wijsheid en diepte van het water met elkaar vieren en in ons lichaam activeren zodat vreugde, stilte en liefdevolle zelf expressie kunnen gaan stromen.
We zullen diepgaand contact maken met de helende kwaliteiten van water en de unieke magie die het ons kan bieden o.a. middels ademhalingswerk, water mantra, water wiegen en sound healing.

FLOW VAN DE CEREMONIE

 

OPENING MET QI GONG & CONTACT IMPRO

We beginnen met een rustige openingscirkel, Qi Gong oefeningen en respectvolle contact improvisatie om met elkaar te landen in een vertrouwde ruimte.

WATER MANTRA ZANGCIRKEL & ACTIVATIE

Aan het begin van de avond zullen we onze stemmen openen om blokkades in onze levensenergie weer te laten stromen middels het gezamenlijk zingen van water mantra’s o.a. uit de Native American traditie onder begeleiding van gitaar en drum. Dit zal gepaard gaan met een begeleide, intentionele invocation circle waarin we het water in ons lichaam zullen activeren en onze eigen water elixirs zullen creëren om mee naar huis te nemen.

TRANSFORMATIEF ADEMHALINGSWERK

Hier vanuit gaan we samen een innerlijke ervaring aan via transformatief lichaams – en ademhalingswerk op ritme en muziek die je lichaam en geest oplaadt en emotionele release, helderheid en visie kan bieden.

AQUATIC SOUND HEALING & WATER WIEGEN

In het laatste deel van de avond gaan we genieten van een inspirerende Aquatic Sound Healing met de prachtige muziek en stem van Ilse waarin we diep mogen ontladen en enkel hoeven te ontvangen en het ‘All Sea One’ Water Medicijn dat we met respectvolle en liefdevolle aandacht via ‘cradling’ (i.e. ‘wiegen’) en humming melodie met elkaar zullen delen als afsluitende ceremonie.

PRAKTISCHE DETAILS

Er zal fruit en thee aanwezig zijn. Het is aan te raden om de dag zelf zo hydraterend mogelijk te eten met vers fruit en groentes.

Voel je welkom om comfortabele kleding te dragen met een kleur die je verbindt met het water zoals zeegroen, marine of lichtblauw, wit of turquoise.

Er zal een water altaar temidden van ons zijn. Voel je vrij om een persoonlijk object hiervoor mee te nemen zoals een mooie schelp, of iets anders dat resoneert met het water element. Neem gerust warme sokken en eventueel een dekentje mee.

 

Zaterdag 4 Juni 2022 bij Edanz (Groningen)

De inloop is vanaf 18.00 uur
We starten om 18.30 uur en sluiten rond 23 uur af.

Je bijdrage

De bijdrage voor Het Levende Water Medicijn per deelnemer is 40,- Euro. Voor deelnemers met een kleiner budget is de bijdrage 35,- Euro. Voel je welkom om dit bij ons aan te geven!

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via: aansan@posteo.net

De hosts

Voel je welkom om hieronder meer te lezen over de unieke kwaliteiten & symboliek van het water en het creatieve werk van  Aansan  &  Ilse

Diepzee water staat symbool voor onze binnen- en gevoelswereld wat ons toegang kan geven tot een universele en zelfs mystieke eenheidservaring. Deze innerlijke wereld is in essentie de poort naar een oneindige bron van oerkracht, creatieve inspiratie en direct ‘Weten’ vanuit onze intuïtie.
Water is ook een natuurlijke geleider voor licht, informatie, elektriciteit en trilling. We bestaan voor een groot deel uit het water dat aanwezig is in ons bloed, onze cellen, ons lymfestelsel, het bindweefsel en in onze organen. We worden gecreëerd en zelfs geboren uit het baarmoederlijk water.
In essentie is ons lichaam een fluïde en dynamische structuur. Hoe meer we daarom vanuit onze natuurlijke gaves en daarmee flow en liefdevol bewustzijn ons leven leiden, hoe meer de watermoleculen in ons lichaam kristalliseren en gaan resoneren op de kosmische geometrie die zichtbaar is in de natuur en de levensenergie die stroomt door alles wat leeft. In essentie is het menselijk lichaam een zeer verfijnd Biokristal *

Datum

04-06-2022
Verlopen!

Tijd

18:00 - 23:00

Mede-organisator

Ilse Oversier
Ilse Oversier
Website
http://ilseoversier.com