Herstelcafé – de helende werking van muziek

Herstelcafé Muziek met Denise

Voor veel mensen heeft muziek een belangrijke rol in het leven, ook tijdens een herstelproces. De klanken en melodieën van instrumenten, de stem(men) van de artiest(en) en de teksten kunnen allemaal iets in ons losmaken. Het speelt in op onze emoties, geeft ons het gevoel dat we niet alleen zijn, en kan ons kracht geven om verder te gaan of ons vrolijk maken. Muziek zorgt voor verbinding, zonder dat er gesproken woorden nodig zijn.

Om elkaar eens op een andere manier te leren kennen, draaien we tijdens dit herstelcafé muziek en is er ruimte om hierover met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van koffie, thee en wat lekkers.

Lijkt het je leuk om te komen? Aanmelden via edanzherstelacademie@gmail.com wordt op prijs gesteld, en stuur ons indien mogelijk de titel en artiest van maximaal 3 nummers die:

– Jou hebben geholpen / helpen in je herstelproces (waar je steun en/of kracht uit hebt gehaald),

– Maximaal 5 minuten duren,

– Je graag wilt delen met anderen.

(Alle ingezonden nummers worden in een afspeellijst gezet en willekeurig afgespeeld. Het is ook mogelijk om tijdens het herstelcafé een nummer toe te voegen aan de lijst, als het van te voren niet lukt.)

Datum

31-03-2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.