Herstelacademie | Training Spelen met Beeldtaal

In deze groep gaan we vanuit eigen creatieve bron experimenteren met verschillende materialen. Hierbij maken we gebruik van korte geleide meditaties over een bepaald thema, zoals liefdevol loslaten, binnenwereld, hulpbronnen of communicatie.

Het kan heerlijk en ontspannend zijn om even niet te denken, maar je handen hun eigen weg te laten gaan en je te laten leiden door je penseel of wat een eerste ingeving je influistert. Door het op deze manier verkennen van persoonlijke vragen kan er een betekenis naar boven komen. Een beeld kan iets voor jezelf verhelderen of een andere invalshoek geven. Er kan meer ruimte ontstaan en het geeft misschien hernieuwde kracht of hoop bij een probleem of iets dat misschien op dit moment moeilijk voor je is.

Heb je zin om met openheid en nieuwsgierigheid op zoek te gaan naar een eigen beeldtaal? Voel je een creatief verlangen? Geef je dan op voor deze training!

Wanneer
6 bijeenkomsten op vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur
start 17 maart

1 | 17 maart
2 | 31 maart
3 | 14 april
4 | 28 april
5 | 12 mei
6 | 26 mei

Trainer
Marion Wiering

MEEDOEN?
Je kunt je HIER opgeven.

Heb je nog geen kennismakingsgesprek gehad bij Sedna Herstelacademie dan kun je daarvoor HIER een afspraak maken.

Datum

31-03-2023

Tijd

10:00 - 12:00

Meer info

Geef je hier op
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.

Geef je hier op