Herstelacademie | Training De Weg Naar Je Essentie

De Weg Naar Je Essentie wordt je aangeboden in samenwerking met De Herstelacademie. Een plek waar jij in de ontmoeting met anderen, en ongeacht jouw of hun achtergrond, jezelf kunt ontwikkelen. Hier bieden wij jou de ruimte om in de gelaagdheid van jouw eigen ervaringen nieuwe en onverwachte wendingen te ontdekken, om te ontdekken wat er werkelijk toe doet en zo jouw eigen magie te creëren.

WAT WE GAAN DOEN
De training richt zich erop dat je leert dieper te voelen in jezelf, en leert te gaan van ‘bedenken vanuit je hoofd’, naar voelen wat wezenlijk voor je is, zo kom je tot meer authenticiteit en autonomie. Tegelijkertijd leer je basisvaardigheden om jezelf op een andere manier te benaderen. Je verdiept je inzicht in de patronen waardoor je vastloopt en onderzoekt hoe je daar anders mee om kunt gaan. Je leert over hoe overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden. Je leert hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken jezelf meer bewust kunt ervaren om zo te ontdekken wat jij werkelijk nodig hebt en wat jou ondersteund daarin. Je in een groep begeven heeft ook een meerwaarde. Zo stimuleren we elkaar en werkt het aanvullend omdat het je iets biedt wat alleen kan ontstaan in de aanwezigheid van anderen. In een groep vind je herkenning, ontmoet je mensen met dezelfde ‘uitdagingen’, die echt begrijpen wat je voelt en vind je voorbeelden van hoe anderen met dezelfde uitdagingen omgaan.

WAT JE ZULT LEREN, VERKENNEN EN ERVAREN
Je leert dat je als volwassene een keuze hebt. Je wordt niet meer geleefd door oude overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je wilt leven. Je leert hoe je steeds meer vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht jouw eigen en unieke weg kunt gaan.

De weg naar je Essentie is een training waarin we kijken waar je staat en waar je naartoe wilt. Wie ben jij, en wat is werkelijk belangrijk voor jou? We onderzoeken wat de kwaliteiten van jou zijn die je kunnen helpen om een belangrijke stap te nemen in de richting waar jouw verlangen naar uitgaat.

VOOR WIE
Voor mensen in een herstelproces die op een ontspannen wijze contact willen maken met zichzelf. Die uit de ban van hun verleden willen loskomen en weer vanuit hun essentie en kracht willen gaan leven. Die willen ontdekken waar hun verlangen ligt en de inspiratie naar uitgaat, en wat ervoor nodig is om daar meer invulling aan te geven in het leven.

OVER NIRAVO
Niravo is een spirituele mentor en lichaamsgericht psychotherapeut. Hij is een ontsteker van wat echt is, en een verlichter van wat vergeten is. Door de jaren heen heeft hij een uitgebreide hoeveelheid ervaringskennis verzameld over de ‘mannelijke en vrouwelijke energieën’. Over ware spirituele bewustwording. Oftewel, werkelijk volwassen worden. Hij heeft veel tijd besteed aan het ondersteunen en begeleiden van anderen in hun bewustwording en transformatieproces. Dankzij deze ervaringen beschikt hij over een hoeveelheid kennis, wijsheid en begrip over wat echt nodig is voor empowerment en heling.

WANNEER

6x op donderdag van 10.00 – 12.00 uur

1 – do 25 mei
2 – do 1 juni
3 – do 8 juni
4 – do 15 juni
5 – do 22 juni
6 – do 29 juni

MEEDOEN?
Je kunt je HIER aanmelden, of via de knop hiernaast.

Heb je nog geen kennismakingsgesprek gehad bij Sedna Herstelacademie dan kun je daarvoor HIER een afspraak maken.

Date

25-05-2023
Expired!

Time

10:00 - 12:00

Meer info

Geef je hier op

Docent

Sedna Herstelacademie
Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.