Herstelacademie | Fouten maken mag

Wij zijn heel goed in fouten maken. We zijn ook heel goed in letten op onze eigen fouten, of die van een ander. Maar wat nou als fouten maken helemaal okay is?

Een van de belangrijkste begrippen binnen improvisatietheater is ‘faalplezier’; fouten maken mag. Als het verkeerd mag gaan, dan komt er opeens ruimte, ontspanning en plezier en zelfs nieuwe creatieve inspiratie. Een prachtig concept. Niet alleen voor op de theatervloer, maar ook voor ons dagelijks leven.

Binnen deze actieve introductieworkshop in improvisatietheater proef je hoe het is als je jezelf en anderen toestaat om fouten te mogen maken. En misschien… krijg je zelfs plezier in je falen!

OVER DE TRAINER
Frank Odijk is ruim 15 jaar werkzaam als sociaal theatermaker. Hij werkt als regisseur, docent, trainer, workshopleider en (trainings)acteur, veel vanuit improvisatietheater. Zijn werkwijze zit vol positiviteit, interactie en enthousiasme. Het laten ontdekken van jezelf, groeien, jezelf uitdagen en verrassen. Doen, in plaats van (teveel) erover praten. En met veel faalplezier, want fouten maken mag.

WANNEER
Maandag 8 mei van 13.30 – 16.00 uur

MEEDOEN?
Je kunt je HIER opgeven.

Heb je nog geen kennismakingsgesprek gehad bij Sedna Herstelacademie dan kun je daarvoor HIER een afspraak maken.

Datum

08-05-2023
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:00

Meer info

Geef je hier op
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.