Heerlijk herstel | Voor vrijwilligers en deelnemers herstelacademie

Ontspannende massage

Heb je een moment nodig even helemaal voor jezelf, een moment van aangeraakt worden en even niets hoeven, dan nodig ik je uit voor een zachte massage afgestemd op waar jij je prettig bij voelt en waar jij op dat moment behoefte aan hebt, misschien is dat alleen een deel van je lichaam, dat is allemaal goed.

Even uit het vaak veel te drukke hoofd een moment om weer in verbinding met je lijf te kunnen komen, bewustzijn van wat er is, in het huidige moment. Tijdens de massage wordt er (bijna) niet gesproken en is er zachte liefdevolle muziek. Je ligt warm en word steeds gedeeltelijk toegedekt.

Middels strijkingen, bewegingen en wiegingen, waarbij ook je spieren de nodige aandacht krijgen, word je meegenomen op een reis door je lichaam. Je wordt gemasseerd met 100% natuurlijke oliën, die jijzelf mag verrijken naar wens, met de heerlijke geur en werking van een essentiële olie, afhankelijk van wat ik in huis heb: gember, sandelhout, grapefruit, mandarijn, wierook, lavendel, roos etc.

Deze massage is enkel ter ontspanning en heeft niet de intentie van een therapeutische massage of behandeling.

Voor wie: deelnemers aan de Herstelacademie en Vrijwilligers. Medewerkers aan de herstelacademie zijn ook welkom! 

Duur: 45 min tot 1 uur

Prijs: 8 euro

Reserveer hier alvast je plek

Let op: je betaalt van tevoren bij het reserveren. Echter, als je moet annuleren dan kan het geld teruggestort worden mits je tot 24 uur voor je reservering afzegt.


Over mijzelf

Met veel passie heb ik vele jaren gewerkt, met name, in de spoedeisende zorg van de psychiatrie in het ziekenhuis, tot ik zelf zorg nodig had en met veel vallen en veel opstaan uiteindelijk heb gekozen, om te stoppen met werken. Het proces van onmacht naar herstel en persoonlijke ontwikkeling, en weer omgekeerd, is mij zeer bekend. Wel heeft het mij veel gebracht onderweg op mijn levenspad en voel ik veel dankbaarheid. 

Sinds september werk ik met veel plezier als host bij Edanz.

Met het geven van een ontspannende massage kan ik mogelijk iets betekenen voor de ander en zelf kan ik ervan tot rust komen en geeft het me energie. Mijn opleiding voor integrale reflexologie , klassieke en holistische massage heb ik gevolgd en afgerond bij de Academie voor natuurlijke geneeswijzen (Meppel 2009). Sindsdien is massage, zowel het geven als ontvangen voor mij van wezenlijke waarde.

Voel je welkom!

Met zachte handen,

Krizia

Voor vragen of meer informatie kan je een email sturen naar krizialambeck@gmail.com

Datum

01-02-2023

Tijd

13:00 - 17:00
Krizia Lambeck

Docent

Krizia Lambeck
Website
https://krizia-massage.paperform.co/