Home Events (Archive) - Edanz Agenda Helder Beslissen: Intuïtie als Kompas

Helder Beslissen: Intuïtie als Kompas

Helder Beslissen: Intuïtie als Kompas – Workshop Reeks
Je kunt op elk moment instromen, een losse avond meedoen of de hele serie volgen. Het mag allemaal!

Herken je het gevoel van: ‘Ik wil iets anders met mijn leven…’? Je hebt misschien een goede baan, een fijn huis, en alles lijkt financieel op orde, maar toch knaagt er iets van binnen. Veel mensen ervaren dit en voelen de behoefte om een nieuwe weg in te slaan, maar weten niet waar te beginnen.

Onze workshop reeks “Helder Beslissen: Intuïtie als Kompas” is speciaal ontworpen om je te helpen bij het vinden van je ware motivatie en richting in het leven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze cursus leer je:

* De ‘geheime kaart’ van je leven te lezen: Vroeger gebruikten schippers geheime kaarten om schatten te begraven. Deze kaarten hadden onzichtbare inkt, die pas zichtbaar werd als ze verhit werden. In onze cursus leer je hoe je de diepere, vaak onzichtbare factoren kunt ontdekken die voor jou heel belangrijk zijn.

* Ankerpunten te vinden in jezelf:
In plaats van afhankelijk te zijn van externe zekerheden, leer je hoe je innerlijke ankerpunten kunt vinden die je zelfvertrouwen geven om een nieuwe richting te durven kiezen.

* Je koers te bepalen, samen met een groep:
Samen met een groep gelijkgestemden versterk je elkaar in je zoektocht naar een nieuwe weg. Jij bent de kapitein van jouw schip, en een betrouwbare bemanning is essentieel om onbekende wateren te verkennen.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus is gebaseerd op de remote viewing-techniek die in de jaren ’70 door de CIA is ontwikkeld. Deze techniek hebben we aangepast om jou te helpen je eigen weg te vinden. Het enige wat je nodig hebt, is pen en papier, je gevoel en intuïtie. Iedereen kan het leren; je hoeft geen speciale talenten te hebben.

Praktische informatie:

Data: De cursus bestaat uit 6 avonden. Start op 17 juli, laatste sessie op 21 augustus.
Tijd: Elke woensdag van 19.30 tot 21.00 uur.
Locatie: Centrum Edanz.
Kosten: Op donatiebasis, vanaf 6 euro per keer.

Aanmelden: Stuur een mail naar robbertboonstra1968@gmail.com

Je kunt op elk moment instromen, een losse avond meedoen of de hele serie volgen. Het mag allemaal!

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven dat echt bij jou past? Meld je dan nu aan voor de workshop en ontdek hoe je je intuïtie als kompas kunt gebruiken om je eigen koers te varen. Wij zien je graag bij de workshop!

Datum

31-07-2024

Tijd

19:30 - 21:00

Docent

Robbert Boonstra