Home Events (Archive) - Edanz Agenda “Helder beslissen: Intuïtie als Kompas” (open workshop Community Event)

“Helder beslissen: Intuïtie als Kompas” (open workshop Community Event)

“Helder beslissen: Intuïtie als Kompas” met Robbert Boonstra – op donatie-basis – onderdeel van het EdanZ Community Event van zondag 26 mei. Deze workshop is van 17:00-18:00, toegankelijk voor iedereen. Volledig programma: https://edanzagenda.nl/events/edanz-community-event/

Wil je vol vertrouwen beslissingen nemen? Wens je een duidelijkere richting van je intuïtie? Wil je je eigen levensmissie vinden en je eigen pad volgen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Beslissen lijkt op een ijsberg: we zien maar een klein deel van de informatie, terwijl het meeste verborgen blijft onder de oppervlakte. Soms geeft onze intuïtie ons hints, maar het is lastig deze te volgen zonder duidelijke uitleg.

Onze revolutionaire methode maakt het onzichtbare zichtbaar en meetbaar. Deze cursus helpt je om de stukjes van je leven beter in elkaar te passen. We geven je de tools om meer op je eigen gevoel te vertrouwen en je geluk te vinden.

Onze techniek ondersteunt je in belangrijke levenskeuzes: van investeringen en relaties tot carrière en persoonlijke groei. Of je nu moet beslissen over een investering, een nieuwe baan, of welke opleiding je moet kiezen, onze methode verschaft je de helderheid om vertrouwde keuzes te maken.

De kracht van deze methode ligt in zijn gestructureerde, meetbare en praktische aard. Iedereen kan het leren; je hoeft geen helderziende te zijn. Deze techniek, genaamd Optimal Decision Remote Viewing (ODRV), bouwt voort op principes van de in de jaren ‘70 door de CIA ontwikkelde Controlled Remote Viewing (CRV), maar focust op persoonlijke groei en verbinding.

Leg vooraf je persoonlijke vragen neer in onze ideeënbox. In deze kennismakings workshop gaan we als groep één vraag uit de ideeënbox trekken, en met deze techniek bekijken. Dit is je kans om antwoorden te krijgen op de zaken die jou bezighouden. Mis deze kans niet om je leven een positieve draai te geven!

Datum

26-05-2024
Verlopen!

Tijd

17:00 - 18:00

Docent

Robbert Boonstra