Heerlijk Helen

Ja! We starten met een gloednieuwe jaartraining!

​Nu dat je je eigenwaarde en zelfliefde werkelijk kunt belichamen, hoogsensueel in plaats van (alleen) hoogsensitief durft te leven met al je zintuigen open en je erotiek weer leeft, is het tijd om niet alleen thuis te komen in je lijf en leden maar ook in je goddelijkheid en je heden.

​Kloppen je keuzes nog bij wie je bent, en als je los zou komen te staan van alle stereotypen die de wereld voor je bedacht heeft, welke archetypen zou je dan dichterbij willen halen, in je dagelijkse leven en praktijk? Nu je weer het vuur van je eigen lijf kent, durf je daar de ingrediënten magie en liefde aan toe te voegen? Durf je niet alleen wortels te laten groeien in de aarde maar ook in de hemel van je eindeloze mogelijkheden?

​Daar waar we in de jaartraining Heerlijk hoogsensueel werkten aan de hand van de gouden geluksdriehoek ‘Veilig, vrij en blij’ gaan we nu bezig met de heilige geluksdriehoek ‘Vuur, magie en liefde’. En wat er dan gebeurt is dat je letterlijk en figuurlijk alchemist van je eigen leven wordt. Je wordt een shape shifter zoals de vrouwen van voor het patriarchaat. Je kent alle verschillende delen in jezelf en weet hoe je ze kunt inzetten voor je eigen heelheid

​Helen als: in heelheid verkeren met dag en nacht, licht en schaduw verenigd in jou, elkaar niet langer tegenwerkend maar samenwerkend. Dat is heling. En heling is eigenlijk simpelweg magie toevoegen aan je dagelijkse leven en praktijk. Je lijf weer openstellen, niet alleen voor je vuur en je sensualiteit maar ook voor de liefde en voor de magie van het leven en de aarde zelf.

​Je verbindt je mythische mogelijkheden met de magie van de aarde, in plaats van je voortdurend door de wereld op je nek te laten zitten met hoe je zou moeten zijn, denken, voelen en handelen. Vele eeuwen geleden is het vrouwen verboden te sensueel te leven maar ook te goddelijk, te magisch te leven. Dit werd als te gevaarlijk gezien. De vrouw die niet alleen haar lijf, haar seksualiteit en haar eigenwaarde opeist maar ook haar magie, liefde en goddelijkheid in AL haar aspecten als kleuren van de regenboog gaat leven, is de gevaarlijke vrouw. Grenzeloos gevaarlijk maar grenzeloos oneindig in haar mogelijkheden en in haar invloed op de wereld, op háár wereld en leven.

​Durf jij grenzeloos gelukkig te zijn? BOEK DIRECT JE PLEK! <<< Klik hier.

​We werken per maand (live!) aan één archetype waar we helemaal induiken met elkaar en letterlijk de inwijding van dat archetype in ons leven ondergaan middels de wel bekende oefeningen, powerpreken, dansen en alles waar ik om bekend sta. Tijdens die maand erna kunnen we in een besloten fb groep uitwisselen, al onze oefeningen en ons proces. We gaan delen en spelen en daardoor helen. Ons meest lijfelijke zelf en ons meest goddelijke zelf opnieuw verenigen. Om thuis te komen in ons leven van top tot teen.

​Dit is het werk waar ik een bekroond afstudeerproject aan gewijd heb, letterlijk de hele wereld voor over ben gereisd, vele inwijdingen in vele culturen heb ondergaan en een research boek van 1500 pagina’s over heb geschreven. Ik ben met deze archetypen zowel in mijn praktijk als in mijn eigen leven al bezig vanaf mijn 18e jaar. Ze hebben de kracht je leven volledig te transformeren. Alle oude beknellingen en oude huid en ontgroeide patronen achter je te laten.

​Durf jij?

​Archetypen die langskomen zijn: de (oer)moeder, de muze, de onafhankelijke maagd, de wilde vrouw, de wijze vrouw, de koningin, de priesteres, de minnares, de schepper/vernietigster en de regenboogvrouw (als kroon op je werk).

Tien bijeenkomsten en tien archetypen. En een doorlopende besloten groep om te delen en te helen. Daarnaast aan het begin van het jaar een uitgebreide door mijzelf ontworpen zeer inzichtgevende legging aan de hand van bovenstaande archetypen. We zullen ook schaduwwerk doen maar enkel om dit weer te verbinden met je (innerlijke) licht. En je krijgt een certificaat.

​Praktische informatie

Plaats: Edanz, studio 10, van 19.00 tot 22.00

Iedere derde dinsdagavond van de maand. Live bijeenkomst.

Tussendoor online uitwisseling.

Prijs: 888 euro

Start: 20 september

Om nu te boeken, <<< Klik hier.

Wil je meer weten of een persoonlijk intake gesprek, neem dan contact op. <<< Klik hier.

 

Datum

20-06-2023

Tijd

21:00 - 22:00
Pippa Pinuppins

Docent

Pippa Pinuppins
Telefoon
0627537250
Email
pippapinuppins@gmail.com
Website
https://www.bypippa.nl/pippa