HAI miniworkshop

Do you want to feel more love in your life?

Wil je meer liefde voelen voor jezelf, voor je eventuele partner, voor familie en vrienden? Wil je je relatie(s) verdiepen en nieuw leven inblazen? Wil je jouw relatie(s) onderzoeken wat betreft liefde, intimiteit en seksualiteit? Wil je meer liefde en intimiteit in je leven, ongeacht of je een partner hebt of niet? Wil je mensen ontmoeten die op dezelfde manier in het leven staan als jij?

Dan ben je van harte welkom bij een HAI miniworkshop.

HAI-miniworkshop

In deze korte workshop, krijg je op een veilige, leuke en ondersteunende manier, een voorproefje van wat er nodig is voor gelukkige, gezonde en liefdevolle relaties. Het is een manier om kennis te maken met de weekendworkshops van HAI die in Duitsland worden georganiseerd. Voor meer informatie over HAI zie de Global website of de Nederlandse website

Twee miniworkshops in Groningen

  • 28 januari van 15 uur tot 18.00 uur in EdanZ, Van Oldebarneveltlaan 6 in Groningen
  • 29 januari van 12 uur tot 15 uur in de Travertijn, Travertijnstraat 6 in Groningen 

Wat kun je verwachten van de miniworkshop?

De miniworkshops zijn ervaringsgericht en informatief.
Je krijgt informatie over de weekendworkshops (in het Engels) en je kunt vragen stellen. Verder krijg je gelegenheid om mee te doen met een aantal eenvoudige en mooie oefeningen. In deze oefeningen zul je merken dat je in korte tijd een liefdevolle verbinding kunt maken met een ander mens.

We zien je graag

De miniworkshops worden georganiseerd door een groep ervaren enthousiaste noorderlingen die de workshops van HAI een warm hart toedragen en die elkaar regelmatig opzoeken voor sociale evenementen. Wat hen verbindt is dat ze waarden uit de missie van HAI zoals acceptatie, waardigheid, keuzevrijheid en liefde hoog in het vaandel hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan zien we je graag. Heb je nog vragen, neem dan even contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of emailadres.

De entree voor de workshops bedraagt € 10,-. Mocht je je daarna willen aanmelden voor een weekendworkshop, dan krijg je dit als korting op het workshopbedrag terug. En ook als je dat niet gaat doen, dan neem je in ieder geval de ervaring van deze dag mee en ben je welkom op elke volgende miniworkshop.

Ik doe graag mee

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar: mail@hai-groningen.nl o.v.v. de datum van de miniworkshop (28 januari in EdanZ of 29 januari in de Travertijn).
Informatie: Helma van Winden 06 27597355
Kosten: € 10,-

Date

28-01-2023
Expired!

Time

15:00 - 18:00

Docent

Helma van Winden
Helma van Winden
Phone
06 27597355
Email
helmavanwinden61@gmail.com