Godin-in-je-buikdans

Pippa geeft cursussen, losse workshops en optredens in Blije Buikdans.
Op 25 februari 2022 start de nieuwe cursus Godin-in-je-buikdans.
Om je plek rechtstreeks te reserveren en je in te schrijven, ga naar mijn online winkel, <<< Klik hier.

Inhoud van de cursus: Een blije dansvorm waarbij we ons op en top vrouwelijk gaan voelen en bewegen. We zullen niet enkel leren ons lichaam te bewegen op de prachtige exotische muziek uit zeer diverse Arabische landen, maar zullen ieder lichaamsdeel afzonderlijk leren vrijmaken en bewegen (isolaties genoemd). Dit helpt je in het volledig openen en losmaken van je lichaam, maar ook in het vrijer en afwisselender durven bewegen. We richten ons niet alleen op de techniek, maar ook op de improvisatie, expressie en het gevoel achter de Oriëntaalse dans en de muziek. In iedere les leren we behalve techniek en improvisaties ook een prachtig helend dansritueel uit de Oriëntaalse en Midden-Oosterse landen.
We werken met bewegingen uit de eeuwenoude Oriëntaalse Godinnendansen om de Godin in je buik en je lijf weer helemaal tevoorschijn te toveren.

Pippa werkt in deze cursus aan de hand van de thema’s: schoonheid, kracht, vreugde en liefde. Deze kwaliteiten zijn letterlijk terug te brengen en te beleven via onze verschillende lichaamsdelen en kunnen middels dans en beweging weer met elkaar verbonden worden.

Inhoud van de les: warming-up, ontspanning en cooling-down, techniek en choreografie, helende dansrituelen, improvisatie en expressie.

Pippa heeft niet alleen jarenlange ervaring als danseres en dansdocente in Oriëntaalse dans, Afrikaanse dans, dansexpressie en Burlesque, maar is tevens opgeleid als danstherapeute aan de Rotterdamse dansacademie. Daarnaast heeft zij een nationale prijs gewonnen op het gebied van Oriëntaalse dans en fusion.

Vanaf 25 februari begint er een nieuwe cursus.

Data: 25 februari, 11 & 25 maart, , 15 & 22 april, 13 & 20 mei.

N.B.: de eerste les kan voor nieuwe cursisten gebruikt worden als gratis proefles! Wel van te voren opgeven.
pippapinuppins@gmail.com

Prijs: 125 euro.

​SHAKE IT TILL YOU MAKE IT!

Datum

20-05-2022

Tijd

16:00 - 17:30
Pippa Pinuppins

Docent

Pippa Pinuppins
Telefoon
0627537250
Email
pippapinuppins@gmail.com
Website
https://www.bypippa.nl/pippa