Geld, Goud, God

Zoals Albert Einstein al zei: “Blind belief in authority is the greatest enemy of truth”.

We zijn zo geïndoctrineerd te geloven dat we op een wereld van schaarste leven dat het voor veel mensen waarheid is. Het is echter een illusie.

19 mei in Edanz Groningen komt Patrick vertellen over de (spirituele) betekenis van geld en zijn kijk hier op.

Hij heeft hier een boek over geschreven dat ik met veel interesse heb gelezen. Ik heb hem toen gevraagd naar het noorden te komen om hier over tevertellen. Waarom?

Omdat de kern van zijn visie dezelfde is als de kern van mij: totale autonomie en regie over je eigen leven. Met andere woorden: Meesterschap.

Als er iets van invloed op je gezondheid is, dan zijn dit wel de overtuigingen die je hierover hebt. Zo is het ook met financiële gezondheid.

Zowel wanneer het gaat over lichamelijke en mentale gezondheid, als wanneer het over financiële gezondheid gaat, is het essentieël om de volledige regie over je leven te voeren. Dit komt neer op verantwoordelijkheid nemen. Bah, saai, droog…

Maar wat als ik het woord Godsbewustzijn noem of overvloed… Wakkert dat nieuwsgierigheid aan? Bij mij wel in ieder geval.

Zijn lezing gaat niet over hoe je snel rijk kunt worden. Het gaat over de energie achter geld. Over bewustwording. Over meesterschap (maar ook slachtofferschap) en over alchemie. Het leert je hoe je goud kunt creëren wanneer je eenmaal uit het veld van overvloedsbewustzijn tapt.

Hoe je dat doet? BE the change you want to see in the world.

Vlijmscherp, confronterend, intrigerend en bevrijdend!

Link naar online kaartjes: https://holymayo.nl/geldgoudgod/

Datum

19-05-2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 22:00