Fanclub Spiegelogie

Een fanclub houdt in: een ontmoeting met mensen die jouw topfans zijn en niet bang zijn om dit te laten zien, die jou vrijblijvend aanmoedigen en jou helpen je persoonlijke doelen na te jagen. Je leert luisteren naar anderen, en dus naar jezelf. Door jezelf open te stellen naar andere mensen en andersom kweek je een band.  Doordat bijeenkomsten niet verplicht zijn, zitten ze vol met liefde want de mensen willen daar écht zijn. Er zitten geen voorwaarden verbonden aan deze bijeenkomsten, want vrijheid, acceptatie en harmonie staan centraal.

– Lees meer hier

Beste Spiegelogie Fan,

Er is weer gelegenheid om bij elkaar te komen :-)! Om liefdevolle en onvoorwaardelijk steun te krijgen voor jouw wensen en je successen te delen!

We starten om 19u30 en eindigen om ca. 21.30 uur.

Dit zijn de data :

14 september
26 september
12 oktober
24 oktober
9 november
21 november
7 december
19 december

Even wat verzoeken van mijn kant:

1- Als je van plan bent om deel te nemen, stuur dan graag een mail naar fanclubgroningen@gmail.com. Spontaan langskomen kan helaas niet.
Omdat ik dit vrijwillig organiseer en op een klein uur fietsen van Edanz woon, vind ik het fijn dat je je opgeeft voor 14u op de dag van de fanclub. Dan weet ik hoeveel fans er komen en of het doorgaat. Check dan ook graag je mail voor 16u op die dag i.v.m. eventuele wijzigingen. Dit voorkomt verrassingen voor jezelf. Bij veel aanmeldingen kunnen we besluiten om twee groepjes te vormen van bijvoorbeeld elk 5 of 6 fans.

2- Graag gepast € 2,50 meenemen voor de bijdrage aan Edanz voor gebruik van de ruimte. (Per deelnemer per keer.) Ook de spelleider en vrijwilligers bij Edanz betalen deze bijdrage. Graag betalen bij de spelleider van de avond.
Tevens is het fijn als een ieder een bijdrage kan leveren voor de verhoging van de energiekosten.

Onvoorwaardelijke steun voor al jullie wensen :-)!

Groet uit het hart,
Vincent

Date

19-12-2023

Time

19:30 - 21:30

Docent

Vincent
Email
fanclubgroningen@gmail.com