Familie Opstellingen Groningen Niravo

Familieopstellingen

Op donderdagavond 18 april vindt er bij EdanZ in Groningen wederom een familie-opstellingen-avond plaats.

Er is nog plek voor vraagstellers en representanten deze avond.

Tijdens deze avond is er ruimte voor twee opstellingen. Dat wil zeggen dat er twee personen zijn die een thema en/of vraag kunnen inbrengen waar we naar zullen gaan kijken. Dit doen we mede met behulp van de aanwezige representanten die de rol van iemand op zich kunnen nemen tijdens een opstelling.

Het blijkt vaak dat ook de representanten veel profijt kunnen hebben van de helende kracht van wat er gebeurt tijdens een opstelling of door een groeiend inzicht door hetgeen wat zich tijdens een opstelling ontvouwt. Ervaring is niet nodig, open en nieuwsgierig zijn is voldoende.

Mocht je hier zin in hebben laat het even weten via email: niravodenheijer@gmail.com

Tijdstip: 19:00 tot 22:00.
Inloop vanaf 18.40.
Kosten vragensteller: € 75,00. Representant € 25,00.
Mocht dit bedrag te hoog voor je zijn en je wilt toch graag deelnemen, laat het me even weten.

Zie ook https://www.niravodenheijer.nl/familieopstelling/

Datum

18-04-2024

Tijd

19:00 - 22:00

Docent

Niravo den Heijer

Mijn naam is Niravo den Heijer, na een grensverleggende, maar ook wonderbaarlijke spirituele ontdekkingsreis waarin ik kwetsuren rondom mijn mannelijkheid heb kunnen helen werk ik als coach en lichaamsgericht psychotherapeut vanuit eigen ervaring. Het geeft veel voldoening om de waarde van dit belangrijke werk door te kunnen geven. Je leert over de stappen die zijn gezet als onderdeel van mijn eigen pad naar het hart. Deze stappen zullen ook jou helpen om dit te bereiken.