Familieopstellingen

Hoe zou het zijn om met nieuwe ogen te kijken naar je (liefdes)relaties? Bijvoorbeeld om te onderzoeken welke plek je inneemt ten opzichte van de ander. Of om te ontdekken waarom je altijd dat ene doet, terwijl je ergens weet dat het je niet helpt. Om iets te doorbreken of om een helder inzicht te krijgen.

Op vrijdag 25 juni organiseer ik een workshop met familieopstellingen. In een opstelling wordt dat wat nog onbewust invloed heeft op jouw leven ineens zichtbaar. Je krijgt inzicht in de dynamieken die voortkomen uit jouw familiesysteem en vandaag de dag jouw relaties beïnvloeden. Je gaat met nieuwe ogen kijken en zien welke patronen je tegenhouden. Je onderzoekt waar de ruimte zit om een stap te zetten. Je kan nieuwe keuzes maken en een beweging starten vanuit vrijheid. 

Over de workshop

Je kunt deelnemen als representant of als vraagsteller. Er is ruimte voor 3 vraagstellers. Je vraag hoeft nog niet kraakhelder te zijn. Het kan ook een richting zijn, iets wat je niet precies weet. Je wilt iets onderzoeken, bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt in je relaties. Tijdens de workshop verkennen we jouw vraag en werken we toe naar datgene wat we gaan opstellen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met familieopstellingen. Dit is geldt voor vraagstellers en voor representanten. Een heel bijzondere ervaring waar iedereen aan kan meedoen. In de workshop is er ruimte voor toelichting op systemisch werk en de methode opstellingen. 

Praktisch
Datum:  vrijdag 25 juni van 13 tot 17 uur
Docent: Wilma Postma
Locatie: Edanz, Van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen
Bijdrage vraagsteller: 60 euro
Bijdrage representant: 15 euro (Volg je een traject bij De Liefdespraktijk, dan heb je vrij toegang als representant)
Meer info en aanmelden: deliefdespraktijk 

Datum

25-06-2021

Tijd

13:00 - 17:00
Wilma Postma

Docent

Wilma Postma
Telefoon
06-41452027
Email
wilma@deliefdespraktijk.nl
Website
https://www.deliefdespraktijk.nl/