Familieopstellingen – Met nieuwe ogen kijken naar je (liefdes)relaties

Hoe zou het zijn om met nieuwe ogen te kijken naar je (liefdes)relaties? Bijvoorbeeld om te onderzoeken welke plek je inneemt ten opzichte van de ander. Of om te ontdekken waarom je altijd dat ene doet, terwijl je ergens weet dat het je niet helpt. Om iets te doorbreken of om een helder inzicht te krijgen.
Donderdag 8 december organiseer ik een workshop familieopstellingen. In een opstelling wordt dat wat nog onbewust invloed heeft op jouw leven ineens zichtbaar. Je krijgt inzicht in de dynamieken die voortkomen uit jouw familiesysteem en vandaag de dag jouw relaties beïnvloeden. Je gaat met nieuwe ogen kijken en zien welke patronen je tegenhouden. Je onderzoekt waar de ruimte zit om een stap te zetten. Je kan nieuwe keuzes maken en een beweging starten vanuit vrijheid.
Er is ruimte voor 2 vragen. Je vraag hoeft nog niet kraakhelder te zijn. Het kan ook een richting zijn, iets wat je niet precies weet. Je wilt iets onderzoeken, bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt in je relaties. Tijdens de workshop verkennen we jouw vraag en werken we toe naar datgene wat we gaan opstellen.
Je hoeft geen ervaring te hebben met familieopstellingen. Dit geldt voor vraagstellers en voor representanten. Een heel bijzondere ervaring waar iedereen aan kan meedoen. Ook representanten krijgen vaak, zonder een vraag in te brengen, een nieuwe kijk op thema’s die spelen.

Meer info: https://www.deliefdespraktijk.nl/familieopstellingen-groningen/
wilma@deliefdespraktijk.nl / 06-41452027

Kosten: vraagsteller: 70 euro, Representant: 20 euro
Inloop: 19.15 uur | Start: 19.30 uur

Datum

08-12-2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00
Wilma Postma

Docent

Wilma Postma
Telefoon
06-41452027
Email
wilma@deliefdespraktijk.nl
Website
http://www.deliefdespraktijk.nl