Energy Yoga

Om de natuurlijke levensenergie te voelen stromen, is het belangrijk om lichaam en geest hierin te ondersteunen en waar te nemen. Ik bied daarom een energy yoga les aan, waarin yin yoga centraal staat. Doordat ik af en toe ook werk met dynamische bewegingen zoals dans, Qi Gong en yin flows, noem ik de lessen energy yoga. Een manier van yoga waarin je meer in je lichaam komt en je bindweefsel versoepeld. Zo stimuleer je het lichaam op soepel en flexibel te blijven.

Extra informatie
Je stelt jezelf open voor een reis om meerdere lagen in je fysieke lichaam te ervaren. Het gaat erom dat je je eigen lichaam verkent en ontdekt wat jouw grenzen zijn. Dat betekent niet dat je hartstikke lenig hoeft te zijn, maar je kunt je wel leniger gaan voelen. Het is het bindweefsel wat we stimuleren.  Na een les ervaart men vaak ontspanning en rust. Er is maar weinig nodig om dit te ervaren. Door verschillende, soms ook eenvoudige stretches die we een aantal minuten aanhouden (max. 3 minuten) en na de oefeningen te gaan liggen, kan het lichaam meer ontspannen.

Wat is bindweefsel?
Bindweefsel verbindt je hele lichaam met elkaar. Het omgeeft en hecht zich aan alle lichaamsstructuren en verbindt deze structuren aan elkaar. Ook heeft bindweefsel een beschermende functie en zorgt het ervoor dat je soepel kan bewegen. In je lichaam bevindt zich een web aan bindweefsel. Yin Yoga is een goede manier om dit bindweefsel zo lang mogelijk gezond te houden.

Informatie
Dinsdagavond om 19:00 uur Energy Yoga (Yin yoga, yin flows & relaxing)
Data; 24,   7, 14, 21, 28 september, 5, 12, 19, 26 oktober.
Tijd; 19:00 – 20:15 uur
Contact:
www.stefaniekaiser.nl
stefanie@stefaniekaiser.nl 

Datum

24-08-2021
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:15
Categorie
Stefanie Kaiser

Docent

Stefanie Kaiser
Email
stefanie@stefaniekaiser.nl
Website
https://www.stefaniekaiser.nl/
Schuiven naar boven