Training Herstelacademie | Energy Yoga voor Herstel

Energy Yoga bij herstel

Energy Yoga ondersteunt je in het beter leren kennen en voelen van je lichaam. Je leert beter je grenzen kennen zodat je deze in het leven van alledag goed kunt aangeven. Ook word je uitgenodigd om meer vanuit je hart te leven en vaker stil te staan bij wat jou ontspant en wat jou plezier brengt. Hierdoor creëer je nieuwe mogelijkheden en kom je meer los van oude patronen en oud gedrag wat vaak niet helpend voor je is.

In plaats van met de buitenkant bezig te zijn en te oordelen over hoe je eruit ziet of wat er anders zou moeten, ga je ervaren hoe het is om je van binnen uit met jezelf te verbinden, wat meer balans, rust en veerkracht geeft.

Energy yoga is een vorm van yoga waarbij we werken met Yin flows, Yin Yoga en relaxing. Je hoeft niet lenig te zijn – dat kun je natuurlijk wel worden, maar dat is niet een doel. Doordat je verschillende yoga houdingen leert kennen, zul je merken dat het bindweefsel verbetert. Bindweefsel is het zachte skelet die de spieren, zenuwen en pezen met elkaar verbindt. Hoe ouder we worden, hoe meer stress we hebben en hoe meer trauma we opslaan, hoe strakker het bindweefsel wordt en hoe stijver we ons voelen.  Met de Yin Yoga als onderdeel van de Energy yoga zorg je ervoor dat er ruimte komt voor herstel en genezing van je bindweefsel.

Tijdens de lessen werken we met verschillende, verdiepende thema’s.

Je bent welkom met alles wat je bent!

Wie mee wil doen, kan hier een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek bij de Herstelacademie.

 

Mijn naam is Stefanie Kaiser en ik mag vanuit mijn eigen ervaring lessen gaan aanbieden die het mogelijk maken om jou te helpen bij herstel. Ik heb een eigen praktijk in coaching, Yoga, Mindfulness, Compassie trainingen en retraites.
Voor de Herstelacademie heb ik lessen ontwikkeld die de moeite waard zijn om je eigen kracht en energie te ervaren. Ik werk zelf vanuit het gegeven dat we al heel en compleet zijn, en dat we niet meer hard hoeven te werken of te sleutelen aan onszelf. Maar dat we ons wel krachtiger en groter mogen maken omdat we de wereld wat te bieden hebben. 

Date

31-03-2022
Expired!

Time

09:30 - 11:00
Category
Stefanie Kaiser

Docent

Stefanie Kaiser
Email
stefanie@stefaniekaiser.nl
Website
https://www.stefaniekaiser.nl/