Energy Yoga

Door middel van Energy Yoga leer je om beter in contact te zijn met je lichaam en geest. Door middel van Energy Yoga leer je bewustzijn te bekrachtigen en leer je blokkades te herkennen. Tijdens de Energy Yoga lessen werken we met Yin Yoga, Yin flows en relaxing. De lessen leren jou te ontspannen, zodat je levensenergie weer kan stromen.

Energy Yoga is meditatie in beweging. Het zorgt voor kalmering van je zenuwstelsel. Een ontspannen zenuwstelsel zorgt ervoor dat jij meer in je kracht kan staan.

Je leert je grenzen kennen en leert beter te voelen. Zo kun je meer tevredenheid over jezelf ervaren en innerlijke rust. Mooie en waardevolle aspecten voor een leuker leven.

Alle lessen kennen eigen thema’s. Je leert om jezelf open te stellen en te ontdekken met plezier. Je ziet wellicht beter waar je nog meer mag verzachten en waar je soms net iets meer kunt dan je wellicht denkt. Jouw lichaam is uniek en hoe meer ontspanning je kunt toelaten, hoe meer jij jezelf kunt zijn. De verbinding alleen al maken met je lichaam en geest werkt heilzaam.


Extra informatie
stelt jezelf open voor een reis om meerdere lagen in je fysieke lichaam te ervaren. Het gaat erom dat je eigen lichaam verkend en ontdekt wat jouw grenzen zijn. Dat betekent niet dat je harstikke lenig hoeft te zijn, maar je kunt je wel leniger gaan voelen. Het is het bindweefsel wat we stimuleren.  Na een les ervaart men vaak ontspanning en rust. Er is maar weinig nodig om dit te ervaren. Door verschillende, soms ook eenvoudige stretches die we een aantal minuten aanhouden (max. 3 minuten) en na de oefeningen te gaan liggen, kan het lichaam meer ontspannen. Na afloop van alle bewegingen en flows kun je komen liggen voor de eindontspanning. Deze houden we minimaal 15 minuten aan.

Wat is bindweefsel?
Bindweefsel verbindt je hele lichaam met elkaar. Het omgeeft en hecht zich aan alle lichaamsstructuren en verbindt deze structuren aan elkaar. Ook heeft bindweefsel een beschermende functie en zorgt het ervoor dat je soepel kan bewegen. In je lichaam bevindt zich een web aan bindweefsel. Yin Yoga is een goede manier om dit bindweefsel zo lang mogelijk gezond te houden.

Informatie
Dinsdagavond om 19:00 uur Energy Yoga (Yin yoga, yin flows & relaxing)

Data: 13, 20, 29 september, 11, 18, 25 oktober,  1, 8, 15, 22, 29 nov
Investering: €125,00 euro voor 11 X of €15,00 per losse les, vooraf betalen
Tijd; 19:00 – 20:20 uur

Contact:
www.stefaniekaiser.nl
stefanie@stefaniekaiser.nl 

Datum

11-10-2022

Tijd

19:00 - 20:20
Stefanie Kaiser

Docent

Stefanie Kaiser
Email
stefanie@stefaniekaiser.nl
Website
https://www.stefaniekaiser.nl/