Introductieles Embodiment – Module Herstelacademie

Embodiment betekent letterlijk ‘belichaming’. Door de verbinding met je lichaam te versterken en verdiepen, ben je in het dagelijks leven beter bewust van jezelf en hoe het met je gaat. Dit is enorm ondersteunend voor je welzijn – fysiek, mentaal en emotioneel – en zorgt voor meer veerkracht en vitaliteit.

Voor veel mensen is het contact met het lichaam op de achtergrond geraakt, en zitten we meer ‘in ons hoofd’. Herstellen naar een gezond balans begint dan met het – via contact met je lichaam en gevoel – leren stilstaan bij jezelf; hoe het echt met je gaat, wat je echt wilt, wie je echt bent, en van daaruit stappen te nemen die voor jou kloppend zijn. Bij de trainingen van de Herstelacademie merken we steeds weer hoezeer het een uitdaging kan zijn om te zakken en contact met onszelf te maken in het hier en nu. De module Embodiment is geheel gewijd aan lichaamsgerichte benaderingen die dit proces ondersteunen.

Benieuwd of het aanbod van de Herstelacademie iets voor jou is? Voel je welkom om mee te doen aan onze kennismakingsworkshops tijdens de Open Week!

 


Let op: Het is nodig om je van tevoren in te schrijven en een kaartje te kopen.
Kaartjes voor een workshop kosten €2,50 per deelnemer en voor een sessie € 7,50.
Kaartjes kopen voor het aanbod van ZA 10 SEPTEMBER van 11.00 – 13.30 kan via onderstaande knop.
Daar kun je kiezen welke lessen en/of proefsessies je wilt reserveren.
Verkoop start op ma 22 augustus
Graag tot ziens bij de Open Week!