De helende kracht van mannen

ONTSPANNEN EN VERBONDEN!

Op deze dag doen we rustige, lichaamsgerichte en ontspannende oefeningen om weer ‘uit je hoofd’ te komen en de stilte in jezelf te ontdekken. En daarmee tevens weer de verbinding met je lijf, gevoel en levensenergie te herstellen.

Lichaamsgericht betekent dat we met name het lijf gebruiken als ingang bij eventuele klachten, zoals teveel in je hoofd zitten, contact met je lijf en gevoel missen, verbinding met anderen missen, regelmatig overprikkelt zijn en last hebben van spanning en stress, wanneer je het gevoel hebt dat je aan het overleven bent e.d.
Door middel van zacht ademwerk, actieve en stilte-meditaties, geleide fantasie en bio-energetica help ik jou om weer een goede verbinding met je lijf te maken, en zo dichter bij jezelf te komen.
Wanneer je goed in verbinding staat met je lijf is het veel makkelijker om je energiek en gelukkig te voelen. Van daaruit ontstaat er dan natuurlijkerwijs weer een ontspannen en krachtige verbondenheid met jezelf, anderen en je omgeving.

Deze dag is tevens een spiegel om jezelf als man beter te leren kennen. Mannen vinden zichzelf namelijk terug in het gezelschap van andere mannen. Door het ontmoeten van medemannen, zonder strategieën en zonder maskers, kun je op een dieper niveau je eigen mannelijkheid ervaren, en kun je andere mannen meer als broeder of vriend gaan zien, steunen en ook gesteund worden.

Practische infomatie:

Zondag 13 juni. 10:00 t/m 17:00. EdanZ Groningen. Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ

Kosten:  €40,00

Voor opgave of informatie: je kunt je inschrijven via de knop hiernaast (op mobiel is dat: hieronder) of via de mail: niravodenheijer@gmail.com. Telefonisch contact en/of kennismaking vooraf is mogelijk.

Meer info: Niravo

De grote van de groep zal niet meer zijn dan 10 deelnemers. Zo kunnen we ieders grenzen en behoeftes respecteren. Je in een groep begeven heeft een meerwaarde. Zo stimuleren we elkaar en werkt het aanvullend omdat het je iets biedt wat alleen kan ontstaan in de aanwezigheid van anderen. Daarbij is de gezelligheid natuurlijk ook heel belangrijk.

De lunch bestaat uit ‘potluck’. Waarbij eenieder wat lekkers meeneemt wat we kunnendelen met elkaar. Voor thee en een heerlijke soep wordt gezorgd.

Mijn naam is Niravo den Heijer, na vele jaren gewerkt te hebben als militair en als professioneel brandweerman en reddingsduiker, heeft het bestaan mij een andere kant op doen bewegen. Tijdens een grensverleggende en transformerende spirituele ontdekkingsreis ben ik opgeleid tot lichaamsgericht psychotherapeut bij het Aumm-instituut.

Het geeft veelvoldoening om de waarde van het lichaamswerk dat ik zelf heb kunnen ervaren, nu zelf door te geven tijdens het begeleiden van anderen op hun reis. De reis naar het hart, het belichamen van kracht, kwetsbaarheid en vertrouwen in het Ware Zijn.

 

 

Datum

13-06-2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00
Categorie
Niravo den Heijer

Docent

Niravo den Heijer
Telefoon
06-24635364
Email
niravodenheijer@gmail.com
Website
https://www.niravodenheijer.nl/