rosalie buitenweg dansexpressie

Dansexpressie

Ontdek de vrijheid van beweging met Dansexpressie! Sluit je aan bij deze bijeenkomst waar jouw unieke danservaring centraal staat. Of je nu beginner bent of gevorderd, deze benadering van dans gebaseerd op individuele expressie en creativiteit biedt ruimte voor iedereen.

Elke beweging van binnen kan een inspiratiebron zijn voor een beweging in je lichaam, maar ook externe inspiratie, zoals muziek, natuur, taal of een schilderij, bieden een ingang.

We gaan op zoek naar een oordeelloze ruimte, openheid en een omarmende houding waardoor we speelsheid als vanzelf verwelkomen.

Praktische tips:
De intensiteit van bewegen kan per oefening en per persoon verschillen. Lekker zittende kleding in laagjes is daarom van harte aanbevolen. Zelf dans ik het liefste op blote voeten of met sokken aan. Het gebruik van je mobiele telefoon is tijdens de les niet toegestaan.

De bijdrage voor de bijeenkomst is 6 euro p.p. Dit mag vooraf aan de les bij EdanZ worden afgerekend.
Een kwartier voor de les kan je me al vinden in het gebouw van EdanZ voor de nodige vragen en opmerkingen. Opgave vooraf is niet verplicht, maar als je graag wilt laten weten dat je komt, of vooraf vragen hebt, kan je me bereiken via mail: rosaliebuitenweg@gmail.com of via whatsapp op 0649735471.

Doe mee en vind jouw dans!

Datum

26-06-2024

Tijd

19:30 - 21:00

Docent

Rosalie Buitenweg

Aan mijn lessen zou je kunnen merken dat ik naast Dansexpressie (waar ik nog steeds de opleiding Dansimprovisatie in Amsterdam voor volg) ook een 200 hr Yoga Opleiding, specialisatie YogaDanza, bijscholing ‘Meditatie en het zelfgenezend vermogen’, bijscholing ‘Yoga bij overprikkeling’ en een cursus Kruidengeneeskunde heb gevolgd. Daarnaast ben ik al van jongs af aan te vinden in de Dans- en CircusSchool en in de Yoga- en Bodyfit lessen van mijn moeder (Marieke Buitenweg).