Home Events (Archive) - Edanz Agenda Contact Beyond Contact Open Dance
CBC - Eline Vrancken

Contact Beyond Contact Open Dance

Kom je ervaren, ontdekken en dansen?

Vrij dansen met de CBC community! Deze avond staat in het teken van vrij dansen. De dans wordt geopend met een openingsceremonie door Eline met tools uit de CBC, gevolgd door een open dans. Het grootste deel van de avond is vrije dans waar je wordt uitgenodigd je authentieke zelf expressie te geven en te verbinden met je hart en elkaar.
Ook kun je al je opgedane ‘skills’ uit de CBC en Ecstatic Dance delen in de dans met elkaar. Ervaring met CBC is niet nodig voor deze avond.

Contact Beyond Contact is een dance- & healing practice waarbij we de verbinding met onszelf en de ander (her)ontdekken. Het opent ons hart en vanuit hier gaan we door middel van dans en beweging op ontdekkingsreis naar duidelijke intenties, leiden & volgen, innerlijke grenzen, ja en nee voelen, voor echte verbinding met jezelf en de ander! Benieuwd naar CBC? Bekijk ook de andere evenementen voor meer verdieping en inspiratie!

Deze open dans avond is voor iedereen die van dansen houdt, wil verdiepen in de dans met zichzelf en de ander. Voor deze sessie is geen achtergrondkennis of dans ervaring nodig.

De avond wordt begeleid door Eline Vrancken, CBC facilitator level 4. Dansen is haar passie en een manier om haar innerlijke leefwereld expressie te geven. Ze creëert een fijne en veilige bedding om te ontdekken, dansen, leren en spelen.

Info & tickets: https://hipsy.nl/event/50995-contact-beyond-contact-open-dance-groningen

Vragen? Stuur een berichtje!

Tot dans 💓🧚🏼‍♀️

Bij annulering mag je zelf het kaartje doorverkopen aan iemand anders. Teruggave of gebruik voor een andere keer is niet mogelijk.

Datum

11-04-2024
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Docent

Eline Vrancken