Home Events (Archive) - Edanz Agenda Contact Beyond Contact Introductie
CBC - Eline Vrancken

Contact Beyond Contact Introductie

Ga op een reis van beweging, verbinding en zelfontdekking!

Contact Beyond Contact is een dance- & healing practice waarbij we de verbinding met onszelf en de ander (her)ontdekken. Het opent ons hart en vanuit hier gaan we door middel van dans en beweging op ontdekkingsreis naar duidelijke intenties, leiden & volgen, innerlijke grenzen, ja en nee voelen, voor echte verbinding met jezelf en de ander!

Wil jij je ook vrijer voelen in de dans met jezelf en de ander tijdens Ecstatic Dance? Wil je de dans met jezelf en de ander verdiepen? Dan is Contact Beyond Contact iets voor jou! CBC heeft elementen vanuit Authentic Movement (AM), Contact Improvisatie (CI), Passing Through (PT), yoga, chi gong en meditatie.

Deze workshop is voor iedereen die van dansen houdt, wil verdiepen in de dans met zichzelf en de ander. Voor deze sessie is geen achtergrondkennis of dans ervaring nodig.

De workshop wordt gegeven door Eline Vrancken, CBC facilitator level 4. Dansen is haar passie en een manier om haar innerlijke leefwereld expressie te geven. Ze creëert een fijne en veilige bedding om te ontdekken, dansen, leren en spelen.

Info & Tickets: https://hipsy.nl/event/50736-contact-beyond-contact-introductie-groningen

Vragen? Stuur een berichtje!

Tot dans 💓🧚🏼‍♀️

*Bij annulering mag je zelf het kaartje doorverkopen aan iemand anders. Teruggave of gebruik voor een andere keer is niet mogelijk.

Datum

07-04-2024
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00

Docent

Eline Vrancken