Community Night EdanZ

Community Night | 10 maart 15:30 tot 21:30 uur

We vieren tijdens deze Community Night met iedereen die EdanZ een warm hart toedraagt, dat EdanZ voorlopig blijft voortbestaan. Het idee is om de EdanZ Community verder te versterken en meer onderlinge verbindingen te leggen. Zo staan we als community in de toekomst sterk!

Dit event is voor iedereen die zich verbonden voelt met EdanZ; bezoekers, deelnemers, huurders, zzp’ers, buurtbewoners, (toekomstige) vrijwilligers, tuinders, bestuur, organisatie ofwel, iedereen die EdanZ een warm hart toedraagt, en behoefte heeft om samen met elkaar een krachtige community te vormen!

Met deze avonden blazen we nieuw leven in de avonden zoals je die misschien wel kende van Sangha Cafe en Noon, en heel vroeger de ‘Lazy Sunday’s’. We willen dit soort evenementen, waar we als community kunnen samenkomen, belangrijke maandelijkse momenten maken op de agenda van EdanZ. 

 

Het voorlopige programma:

  • Vanaf 15.30 komen we samen in de Centrale ruimte om te verbinden, elkaar te ontmoeten, te eten, te drinken en spelletjes te spelen. Neem je favoriete spelletjes mee! Je kunt gewoon aanschuiven bij mensen die je nog niet kent en nieuwe connecties maken.
  • Music Jam in de middag: Neem je eigen instrument mee, of kom lekker meegenieten van de muzikale reis!
  • Samen mediteren en chanten.
  • Na het eten gaan we dansen met DJ Ramon.
  • Gezamenlijk ritueel: Rond 19.00 komen we buiten samen rondom het vuur waarbij we onze persoonlijke intenties/wensen voor EdanZ kunnen delen.

Heb je zelf leuke ideeën, wees dan vrij om contact met ons op te nemen en jouw bijdrage toe te voegen aan dit mooie programma.

Meehelpen?

We zoeken nog een aantal mensen om ons op dit event te ondersteunen en de avond samen in goede banen te leiden!
Er zijn daarnaast een aantal specifieke taken: Het begeleiden van de meditatie te geven, het Chanten en het vuur buiten aan steken!
Jouw bijdrage is welkom! Laat het ons dan weten door te mailen naar: edanzopen@gmail.com.

Als je het leuk vindt om mee te organiseren of een bijdrage/activiteit te leveren aan dit event of komende events, mail dan naar betrokkene@edanz.nl.

Financiële bijdrage

Dit evenement is op donatiebasis om het voor iedereen toegankelijk te houden. Donatie Suggestie is €5,- of meer. We hopen op een waardevolle, kostendekkende bijdrage. Zo kan dit Community-evenement een mooi maandelijks terugkerend evenement worden.
Doneer alvast jouw bijdrage voor deze avond via https://bunq.me/edanzopen.

Samen maken we er iets moois van!

Wij hopen op een hele mooie opkomst en een event vol (nieuwe) verbindingen!

Annemarie, Andre, Els, Grada, Sarah, Noël, Shivani…. (team EdanZ OPEN)

 

Datum

10-03-2024

Tijd

15:30 - 21:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *