Home Events (Archive) - Edanz Agenda CBC Special Cacao Edition
Eline Vrancken

CBC Special Cacao Edition

Let’s celebrate light!

Gedragen door de Spirit van Cacao vieren we de transitie van donker naar licht: Ostera, oftewel de lente! Ostara is de godin van de Lente en symboliseert hiermee de overwinning van het licht en het aanbreken van de meest vruchtbare periode. Als godin van de stralende morgen en het stijgende licht staat ze symbool voor het wakker worden van al wat leeft. In deze CBC Special gaan we het licht in onszelf eren en vieren, het licht dat er altijd is.

Gedragen door Spirit Cacao gaan we op een reis van beweging, verbinding en zelfontdekking. De cacao heeft Eline meegenomen van haar reis in Guatemala. Een reis door donker, licht en de CBC practice. Vanuit verbinding met Spirit Cacao gaan we doormiddel van een aantal CBC tools en de verbinding met onszelf en elkaar een heerlijke en magische dansavond tegemoet met een extra lange open en vrije dans.

Contact Beyond Contact (CBC) is een dance- & healing practice waarbij we de verbinding met onszelf en de ander (her)ontdekken. Het opent ons hart en vanuit hier gaan we door middel van dans en beweging op ontdekkingsreis naar duidelijke intenties, leiden & volgen, innerlijke grenzen, ja en nee voelen, voor echte verbinding met jezelf en de ander!

Deze workshop is voor iedereen die van dansen houdt, wil verdiepen in de dans met zichzelf en de ander. Voor deze CBC Special Edition is geen achtergrondkennis of dans ervaring nodig. Voel je welkom als je zin hebt om te verbinden met je hart, elkaar en de dans, met en zonder CBC ervaring!

De workshop wordt gegeven door Eline Vrancken. Dansen is haar passie en een manier om haar innerlijke leefwereld expressie te geven. Eline heeft CBC level 1-4 gevolgd bij Unity Space en geeft ze met veel plezier CBC workshops. Ze creëert een fijne en veilige bedding om te ontdekken, dansen, leren en spelen.

Locatie: Edanz, Groningen
Inloop 19:00, start 19:15
Eind 21:30

Info & Tickets : https://hipsy.nl/event/44023-cbc-special-edition-cacao-celebration

Vragen? Stuur een berichtje!

Tot dans 💓🧚🏼‍♀️

* Bij annulering mag je zelf het kaartje doorverkopen aan iemand anders. Teruggave of gebruik voor een andere keer is niet mogelijk.

Datum

21-03-2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:30

Docent

Eline Vrancken