Calm Energy Yoga

Door middel van Energy Yoga leer je om beter in contact te zijn met je lichaam en geest. Door middel van Energy Yoga leer je bewustzijn te bekrachtigen en leer je blokkades te herkennen. Je energie in balans te brengen en te laten stromen. Tijdens de Energy Yoga lessen werken we met als basis de Yin Yoga, Yin flows en relaxing. De lessen leren jou te ontspannen, zodat je levensenergie weer kan stromen.
Want hoe uitdagend is het in het leven van alledag om je energie in balans te houden? Deze lessen gaan over energie, alles is energie, maar tijdens dit moment kun je energie weer herstellen en voelen wat goed voor jou is.
Energy Yoga is meditatie in beweging. Het zorgt voor kalmering van je zenuwstelsel. Een ontspannen zenuwstelsel zorgt ervoor dat jij meer in je kracht kan staan.
Je leert je grenzen kennen, soms kun je nog wat extra geven en soms mag je eerder een stapje terug doen. Zo kun je meer tevredenheid over jezelf ervaren en innerlijke rust. Mooie en waardevolle aspecten voor een leuker leven.
Alle lessen kennen eigen thema’s. Je leert om jezelf open te stellen en te ontdekken met plezier. Je ziet wellicht beter waar je nog meer mag verzachten en waar je soms net iets meer kunt dan je wellicht denkt. Jouw lichaam is uniek en hoe meer ontspanning je kunt toelaten, hoe meer jij jezelf kunt zijn. De verbinding alleen al maken met je lichaam en geest werkt heilzaam.
Extra informatie
Je stelt jezelf open voor een reis om meerdere lagen in je fysieke lichaam te ervaren. Het gaat erom dat je eigen lichaam verkend en ontdekt wat jouw grenzen zijn, harde of zachte grenzen. Dat betekent niet dat je harstikke lenig hoeft te zijn, maar je kunt je wel leniger gaan voelen. Het is het bindweefsel wat we stimuleren. Na een les ervaart men vaak ontspanning en rust. Er is maar weinig nodig om dit te ervaren. Door verschillende, soms ook eenvoudige stretches die we een aantal minuten aanhouden (max. 3 minuten) en na de oefeningen te gaan liggen, kan het lichaam meer ontspannen. Na afloop van alle bewegingen en flows kun je komen liggen voor de eindontspanning. Deze houden we minimaal 15 minuten aan.
Wat is bindweefsel?
Bindweefsel verbindt je hele lichaam met elkaar. Het omgeeft en hecht zich aan alle lichaamsstructuren en verbindt deze structuren aan elkaar. Ook heeft bindweefsel een beschermende functie en zorgt het ervoor dat je soepel kan bewegen. In je lichaam bevindt zich een web aan bindweefsel. Yin Yoga is een goede manier om dit bindweefsel zo lang mogelijk gezond te houden.

Informatie:
Vrijdagochtend van 09.30 – 11 uur
Data: 18, 25 maart , 1, 8, 22, 29 april, 6, 13, 20, 27 mei , 3 & 10 juni 2022
Investering: €140,00 euro voor 12 X of €15,00 per losse les, vooraf betalen.
Meedoen geschiedt op eigen inzicht en jij hebt altijd de regie, eigen risico.

Contact:
www.stefaniekaiser.nl
stefanie@stefaniekaiser.nl

Datum

18-03-2022
Verlopen!

Tijd

09:30 - 11:00
Stefanie Kaiser

Docent

Stefanie Kaiser
Email
stefanie@stefaniekaiser.nl
Website
https://www.stefaniekaiser.nl/