Hilde Bos

Cacao Ceremonie: Stembevrijding & Het Hart

Cacao Ceremonie: Stembevrijding & het Hart  (English Below)

Op 15 Maart gaan we de magie van stembevrijding combineren met de magie van cacao. Pure Cacao is het meest complexe voedsel op aarde en wordt al eeuwen gebruikt in ceremonies. Cacao is veel meer dan de chocolade die wij kennen. Het wordt beschreven als een fluistering in het hart of een sterke stem om weer contact te maken met Moeder natuur. Oude culturen zien Cacao als een spirit en intelligentie die we alleen met het hart kunnen waarnemen. Wij gaan hier samen een stukje van ervaren.

We zullen deze avond beginnen met samen intenties zetten voor de avond en vervolgens zal de cacao worden uitgedeeld. Nadat wij bewust de cacao op ons hebben laten inwerken, gaan wij verder met het tweede deel van de avond.

Dit deel van de avond zal wat actiever zijn en bestaan uit het doen van speelse lichaamsgerichte oefeningen om ons lichaam lekker warm te maken en om ook ons innerlijk kind vrij te laten. Vervolgens gaan wij ook oefeningen doen met onze stem en naar buiten brengen wat binnenin ons leeft.

Je zult merken dat de combinatie van cacao en stembevrijding  je hart en je keelchakra helemaal open zullen zetten, wat voor een fijn gevoel van verbinding zorgt.

Kortom, het wordt een mooie avond met veel liefde voor onszelf en voor elkaar.

Als je vragen hebt of je wilt je opgeven, kun je mailen naar hilde@heeling.org

Wanneer? 15 Maart van 19:30-22:00

Kosten? €40 per persoon  (Laag inkomen? Vraag naar de mogelijkheden)

Waar? Edanz (van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen)

 

——————————–——————————————————————–

Cacao Ceremony: Voice liberation & the Heart

On the 15th of March we will combine the magic of voice liberation and that of Cacao. Pure cacao has been used for many centuries in different ceremonies. It is known for its heart opening quality. Pur cacao is much more than the chocolate we know. It is described as a whispering to the heart that helps us to get more in touch with Mother Nature again. Ancient cultures see Cacao as a spirit with intelligence that we can only perceive with our heart. During this ceremony we will experience this.

We will start the evening with setting intentions together and then the cacao will be shared. We let the cacao do its magic and then continue with some expression exercises with our body and our voices to put strength to our intentions and wishes and to let our inner child free. You will notice that the combination of cacao and voice liberation will help you to open up your heart and your throat chakra which gives you a feeling of warmth and connection.

In short, it will be a beautiful evening with love for ourselves and for each other.

If you have any questions, or if you would like to sign up, you can send an email to hilde@heeling.org.

When? 15 March 19:30-22:00

Costs? €40 per person  (Low income? Ask for the possibilities)

Where? Edanz (van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen)

Datum

15-03-2024
Verlopen!

Tijd

19:00 - 22:00

Bijdrage

€40,00

Docent

Hilde Bos
Email
hilde@heeling.org
Website
https://www.heeling.org

Mijn naam is Hilde Bos, ik ben 29 jaar en woon sinds een paar jaar in het mooie Groningen. Voordat ik in Groningen kwam wonen heb ik veel de wereld over gereisd en onderweg ook veel workshops gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Vanaf jongs af aan was ik al geïnteresseerd in alles wat te maken had met persoonlijke groei, mentale en fysieke gezondheid en spiritualiteit. Op mijn 20e heb ik de opleiding gedaan tot Yoga Docent in Griekenland, daarna heb ik mij nog verdiept in Mindfulness, Reiki, NLP en intuïtieve ontwikkeling. Naast een interesse in persoonlijke groei heb ik ook een ontzettend grote passie voor het maken van muziek. Ik zing, speel piano en gitaar en schrijf mijn eigen nummers. In 2020 heb ik de opleiding gevonden die eigenlijk alles voor mij samenbrengt, namelijk Stembevrijding. Bij stembevrijding gebruik we klanken om naar buiten te brengen wat er diep van binnen in ons speelt. Zelf heb ik ervaren dat dit een enorm helende manier is om onverwerkte emoties te verwerken en om onszelf te leren uiten en onze plek in deze wereld in te nemen.