Home Events (Archive) - Edanz Agenda Breathe & Balance ademworkshop

Breathe & Balance ademworkshop

Breathe & Balance Ademworkshop –
Ademcirkels voor meer ontspanning & balans
Wil je in het nieuwe jaar meer balans & veerkracht voelen? Wil jij werken aan jouw stresssklachten? Of ben je nieuwsgierig naar andere manieren en oefeningen om met jouw gezondheid en welzijn bezig te zijn?
Probeer dan eens de Breathe & Balance workshop!
Tijdens de Breathe en Balance workshop combineer ik diverse ontspannende en balancerende ademoefeningen. Verschillende mindfulness- en meditatie oefeningen zorgen voor een holistisch geheel bij het werken aan balans & veerkracht. Passende muziek ondersteunt jouw proces. De avond beginnen we met het zetten van een intentie voor onszelf en we ronden de avond af met een moment waarin je jouw ervaringen kan delen en bespreken (dit is niet verplicht, maar ervaren veel mensen wel als heel fijn).
Praktische informatie
Datum: zaterdagmiddag 16 maart 2024
Tijd: We beginnen de middag om 13.00 uur en ronden de middag rond 15 uur af.
Inloop is vanaf 12.45 uur. Een kopje kruidenthee staat voor jou klaar.
Locatie: Edanz, Groningen
Handig:
– kleed jezelf in laagjes (de lichaamstemperatuur kan wisselen)
– draag kleding waarin je makkelijk kan ademen & bewegen
– neem een flesje water mee
– heb je het snel koud? Neem dan voor jezelf een extra dekentje mee (tijdens de workshop zitten/liggen we op yogamatjes op de grond)
Investering: de investering die ik als energie uitwisseling vraag voor de pilot op zaterdagmiddag 16 maart 2024 is nog slechts € 29,- euro (normaal gesproken € 59,- ). Dit is dus een unieke kans om nu aan het begin van 2024 een stap te maken naar meer balans, veerkracht en gezondheid én daarbij kennis te maken met deze nieuwe Breathe & Balance workshop!
Aanmelden, vragen en meer informatie: stuur een mailtje naar jozien@chooseyourway.eu of stuur een appje met jouw naam, telefoonnummer en eventueel jouw vraag. Dan bel ik je terug. Voor de betaling stuur ik je een tikkie.
Deze ademworkshop is ook geschikt voor als jij klachten ervaart. In de volgende situaties wil ik je vragen om dit bij jouw aanmelding te vermelden zodat ik hiermee rekening kan houden tijdens de ademworkshop:
– Zwangerschap
– (geschiedenis met) hart- en of vaatziekten (ook aneurysma’s, hartaanval of beroerte) of een hoge bloeddruk die niet onder controle is met medicijnen
– (voorgeschiedenis van) Epilepsie
– Psychose gevoeligheid
– Zelf of naaste familie bekend met schizofrenie en of bipolaire stoornis
– Vrijstaand netvlies of glaucoom
– Recente chirurgie of verwondingen
– Ziekenhuisopnames voor en psychiatrische aandoening in de afelopen 10 jaar
– een situatie waarbij je niet zeker bent of je mee kan doen (neem dan even contact met mij op om jouw situatie te bespreken)
Over mij
Als ademtherapeut heb ik een 2-jarige ademopleiding gevolgd en inmiddels al veel vrouwen (én mannen) begeleid op weg naar onder andere (!) meer ontspanning, rust in het hoofd, ruimte (mentaal en fysiek), verbinding met zichzelf, energie, zelfvertrouwen en aarding.
Mijn werkervaringen op het gebied van vitaliteitscoaching, loopbaancoaching, re-integratie en chronische stress, neem ik daarbij mee.
Daarmee is ademcoaching & – training bij mij bij uitstek geschikt voor jou als jij last hebt van:
– (chronische) stressklachten (ook bij overspannenheid en burn-out)
– niet-helpende patronen
– benauwdheid (door bijvoorbeeld astma, maaar ook door paniek- en angstklachten)
– pijnklachten, zoals spierpijn, hoofdpijn of rugpijn
– mentale en of fysieke prikkels (bijvoorbeeld omdat je bekend bent met astma, autisme, adhd, of hsp bent)
Hopelijk tot 16 maart!

Datum

16-03-2024
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:00

Locatie

EdanZ

Docent

Jozien Elgershuizen
Jozien Elgershuizen
Telefoon
06-28259161
Email
jozien@chooseyourway.eu
Website
https://www.chooseyourway.eu/about

Ik ben Jozien Elgershuizen en 40 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik in Groningen. Onder de naam Choose Your Way verzorg ik begeleiding op het gebied van Human Resource Development. Als sensitieve professional kan ik mijn kwaliteiten (zeer betrokken, creatief, gedreven, sociaal) goed inzetten voor de begeleiding van ieder die graag wil werken aan haar/zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.