Art Journaling – Werkgroep Herstelacademie

Art journaling is een kunstzinnige en creatieve manier om dieperliggende ervaringen, verlangens en kennis over jezelf te onderzoeken en tot expressie te brengen. Vertragen, voelen en verbeelden helpen je om je eigen wereld voor jezelf te openen. Je kunt onbewuste lagen beter bereiken, doet energie op en krijgt inspiratie vanuit een diepe bron in jezelf.

Tijdens de zes bijeenkomsten gaan we samen technieken en thema’s onderzoeken. Eigen inbreng is welkom.

Wanneer:

6x op zaterdagochtend van 10 – 13 uur van za 1 okt t/m 10 december elke 14 dagen

za 1 okt
za 15 okt
za 29 okt
za 12 nov
za 26 nov
za 10 dec

Deze Art Journaling bijeenkomsten vallen onder de categorie van herstel werkgroep. Werkgroepen worden door vrijwilligers gefaciliteerd en deelnemers betalen een eigen bijdrage van 15 euro per zes keer (dat is 2,50 per bijeenkomst). Als dit bedrag een belemmering is om mee te doen, kun je dat in het formulier aangeven en ben je nog steeds van harte welkom om mee te doen.

Opgave kan via art-journaling.paperform.co  OF via de gele knop in de zijbalk (op mobiel naar beneden scrollen.)

Datum

15-10-2022

Tijd

10:00 - 13:00
Sedna Herstelacademie

Docent

Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Voor veel mensen is het lastig om een weg te vinden in de huidige drukke en veeleisende samenleving. Ontwrichtende ervaringen zoals psychische problemen, ziekte, grote veranderingen of een disbalans in je fundament kunnen hier nog een schepje bovenop doen. Ze kunnen ervoor zorgen dat we het contact met onze eigen krachtbronnen verliezen. Ben jij het contact met je eigen krachtbronnen kwijt? Of heb je dat contact misschien nooit goed opgebouwd? Vaak ontstaat dan behoefte aan herstel; een heroriëntatie op wat belangrijk is, in een positieve ontwikkeling komen en een nieuwe balans vinden. Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning. We gebruiken diverse werkvormen, van ademhalingsoefeningen tot creatieve oefeningen, geleide meditaties tot werken met symboliek en verbeelding, uitwisseling tot bewegingsoefeningen uit tai-chi, yoga of Qigong.

Geef je hier op