Art Journaling – Werkgroep Herstelacademie

Art journaling is een kunstzinnige en creatieve manier om dieperliggende ervaringen, verlangens en kennis over jezelf te onderzoeken en tot expressie te brengen. Vertragen, voelen en verbeelden helpen je om je eigen wereld voor jezelf te openen. Je kunt onbewuste lagen beter bereiken, doet energie op en krijgt inspiratie vanuit een diepe bron in jezelf.

Tijdens de zes bijeenkomsten gaan we samen technieken en thema’s onderzoeken. Eigen inbreng is welkom.

Wanneer:

6x op zaterdagochtend van 10 – 13 uur van za 1 okt t/m 10 december elke 14 dagen

za 1 okt
za 15 okt
za 29 okt
za 12 nov
za 26 nov
za 10 dec

Deze Art Journaling bijeenkomsten vallen onder de categorie van herstel werkgroep. Werkgroepen worden door vrijwilligers gefaciliteerd en deelnemers betalen een eigen bijdrage van 15 euro per zes keer (dat is 2,50 per bijeenkomst). Als dit bedrag een belemmering is om mee te doen, kun je dat in het formulier aangeven en ben je nog steeds van harte welkom om mee te doen.

Opgave kan via art-journaling.paperform.co  OF via de gele knop in de zijbalk (op mobiel naar beneden scrollen.)

Date

10-12-2022
Expired!

Time

10:00 - 13:00

Meer info

Geef je hier op

Docent

Sedna Herstelacademie
Sedna Herstelacademie
Email
edanzherstelacademie@gmail.com
Website
Sedna Herstelacademie bij Edanz

Een herstelacademie biedt ruimte voor je eigen ontwikkeling, voor experiment en voor onderzoek naar jezelf. Er zijn geen pasklare antwoorden: je verkent zelf welke richting jij nu op wilt, wat belangrijk voor je is en wat je ondersteunt. De benadering is positief en gericht op het ontwikkelen van veerkracht en onderlinge ondersteuning.