Ademcirkel inclusief sound journey

Deze dag staat in het teken van verbinden. Met jezelf en de andere deelnemers. Voelen, ervaren, ontdekken wat er in je binnenwereld leeft en speelt. Dit doen we door middel van onder andere dans, sharing, een healing circle, een rapeh ceremonie (optioneel), een sound journey en een ademsessie Verbonden ademhaling.
Een ademreis maken met een groep is heel krachtig en intens. Je ervaart tijdens het ademen de dynamiek en energie van de groep. Dit geeft een extra stimulans en lading aan de ademreis. Het nodigt je uit. Het versterkt. Het spiegelt en confronteert. Ook al ken je niemand uit de groep, een ademcirkel werkt zo krachtig dat je gedurende de dag een enorme saamhorigheid, verbinding, liefde, veiligheid en vertrouwen voelt. Je leert van elkaar en inspireert elkaar.

Samen met Bart Cox van Ganesha Feeling verzorgen wij deze dag. Voor ons beiden is het creëren van een veilige bedding enorm belangrijk. Vanuit zachtheid en liefdevolle energie zetten wij deze cirkel neer.

Voel jij de roep om naar binnen te keren? Te ontdekken wat daar leeft, om ruimte en meer lucht te creëren. Voel je ontzettend welkom. Er is plek voor 8 mensen. De dag vindt plaats bij Edanz in Groningen en is exclusief lunch.

Van 10.00-16.00 uur
Aanmelden via www.lotusvoorreiki.nl/boeken

We hopen je te ont-moeten!
Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Liefs,
Bart en Saskia

Date

28-01-2023
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Bijdrage

€99,00
Saskia Jansen

Docent

Saskia Jansen
Email
Info@lotusvoorreiki.nl